2777
2789

میشه  دو تا تاپیک آخرم  گزارش بزنید آشنا نبینه؟ ممنون از محبتت، دعا میکنم براتون

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

به اینکه بیماریشون چقدر وخیم بوده  بستگی داره

من کسی رو میشناسم خیلی وضع بدی داشتن  الان بهتر شدن تحت درمان هستن ،ولی نزدیک به ده ساله کار نمیکنن ،دختر وخانومش سرکار میرن و زندگی رو میچرخونن 

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه بیماریشون چقدر وخیم بوده  بستگی داره من کسی رو میشناسم خیلی وضع بدی داشتن   ...

من شدید نیستم دز داروهام هم پایینه

اما واسه سرکار رفتن تنبل شدم نمیدونم چقد ربط داره به بیماری

منم زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ولی فکرکنم به خاطر عوارض دارو ها و بیماریتون باشه 

به دکترتون بگید شاید قرص هاتون عوض کنن

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋
سلام  منم دو قطبیم نوع اا   خفیفم  دکتر بهم کفت باید تو اجتماع باشی

نوع مون رو از کجا بفهمیم

سلام عزیزم

دارو میخوری؟

واسه بچه دارشدن وبارداری مشکل نخوردی؟

نوع مون رو از کجا بفهمیم سلام عزیزم دارو میخوری؟ واسه بچه دارشدن وبارداری مشکل نخوردی؟

از نت 

اره 

ولی برای بچه دار شدن  باید تحت نظر روان پزشک باشی برای مصرف داروها 

بعد بارداری بدتر شدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
از خودت میگی عزیزم در چه حالی دارو چی میخوری

۱۷سالمه رشته ریاضی دهم ۱۰ساله افسردگی دارم تقریبا از ۷.۸سالگی و یه مدت پر انرژی و خوش الکی و یه مدت افسرده و دارو مصرف نمیکنم با اینکه اگر برم دکتر علاعمم جوریه به خاطر افسردگی هم شده بستری میشم درسم خوبه یعنی بخونم خوبم میتونم اوکی کنم ولی تنبلم و نمیتونم بخونم و شعر می‌نويسم البته یه جورایی آهنگ و .... سوالی چیزی اگر هست در خدمتم درباره هرجی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹