2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 58224 بازدید | 51 پست
عزیزم لانسون پوشانندگیش خیلی بالاست . قشنگ در حد کرم پودره ولی اندازش نصف ضد افتاب الارو هست و قیمتش ...

دوست دارم پوشانندگی بالا باشه ولی واقعا ۹۵ گرونه 

مرسی از توضیحاتی که دادید واقعا ممنونم 

پس احتمالا منم همون پریم بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لانسون دوز کرم پودرش بالاست رسما کرم پودره بعد مدتی پوستو خراب میکنه

من اکثر مارکای ضدآفتابو استفاده کردم ایرانی و خارجی

دکتر موراد

لیراک

استادرم

بایودرما

اون

درماگور

اوریاژ

سان سنس

اسکین کد

اریکه

سینره

و..............

در نهایت الان یک ساله درموبای میزنم از همه چیش راضی هستم

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
من اون و الارو میزدم راضی بودم.وای خانوما گفتن الارو لک میاره دیگه نخریدم.دیشب هم یه ضدآفتاب خریدم.ر ...

سلام عزیزم خیلی وقتها مشاوران زیبایی برندهای مختلف در داروخانه ها و فروشگاهها برای اینکه بتونن نظر شما را عوض کنن  و برند مورد نظر خودشون را بفروشن می گن الارو لک می یاره 

ضشدآفتابهای الارو در 16 نوع موجود هست و هر کدوم از آنها برای گروهی مفید و مناسب هست 

ضدآفتابهای با پوشش کرم پودر الارو شما را از استفاده از کرم پودر و پنکیک بی نیاز می کنه 

اگر باهاش مشکل نداشتین و راضی بودین به خریدتون ادامه بدین با شماره 26231501 تماس بگیرین تا اگر مشکلی براتون پیش اومده بود رسیدگی کنن

لانسون دوز کرم پودرش بالاست رسما کرم پودره بعد مدتی پوستو خراب میکنه من اکثر مارکای ضدآفتابو استفاد ...

سلام عزیزم ببخشید میشه جوابم رو بدید؟ممنون میشم اریکه چطور بود؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اریکه ضدآفتاب خوب و سبک  و خوشرنکیه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جوابم رو دادی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم لانسون پوشانندگیش خیلی بالاست . قشنگ در حد کرم پودره ولی اندازش نصف ضد افتاب الارو هست و قیمتش ...

سلام.ميدونم اين پست مال دوسال پيشه ولي اگه هستين جوابمو بدين.پريم هموني ك سفيده و روش نوشته بژ خالي رو استفاده كردين؟

منم نماینده محصولات :لدورا هلث نوشن، الیکس(هلث نوشن) دایلکس، w&b، و نوریکسی  هستم ومشاور پوست ومو اینم شمارمه هرکسی مشاوره خواست درخدمتم  09035889238 محصولاتی که موجود دارم  

💥کرم ضدافتاب بی رنگ لدورا  

💥کرم ضدافتاب رنگی لدورا

💥ارایش پاک کن دوفاز ویتامینه لدورا

💥شیر پاک ویتامینه لدورا

💥اب رسان لدورا

💥 ماسک اسکراپ صدف دریایی لدور

💥ماسک پیلاف لدورا

💥کرم پودر لدورا

💥پنکیک لدورا

💥ریمل لدورا

💥واکس حالت دهنده مو

💥و.......