2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر مذهبی هستی

اگر حجاب گذاشتن برات راحته

اگ میتونی ارایش نکنی

مقید به اسلام و کشور باشی

اگ حوصله کلکل با بچه ها رو داری

و در ازای زحمتت حقوق کم میخای

باید بگم بله بیا

اگرم نه.نیا

من خسته شدم

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین. وطن فروش کسیه که برا ملت غزه گریه کرد وقتی بچه های بلوچ شناسنامه نداشتن.

اگر مذهبی هستیاگر حجاب گذاشتن برات راحتهاگ میتونی ارایش نکنیمقید به اسلام و کشور باشیاگ حوصله کلکل ب ...

بله ولی من میخاستم برم دبیری که دیگه با بچهای ابتدایی اینا نباشم و با توجه به رشته خودم پایهه حقوق ۲۰ تومنه ولی مزایا اینا داره که تا ۳۰ میره ولی شیفت شب داره داره با خون بیمار و ... اینا سرکار داره و استخدامیش خیلی کمه از نظرم خودم گفتم برم فرهنگیان که شیفت شب نداشته باشم و در واقع بنظرم راحتتره معلمی چون من تجربه نکردم و صرفا دارم کارای معلمای مدرسمون در نظر میگیرم و تجربه ای ندارم میشه شما که معلم هستید سختیای معلم هارو بگین و در ضمن پایه حقوق هم میفرمایید برای معلم کم سابقه

بله ولی من میخاستم برم دبیری که دیگه با بچهای ابتدایی اینا نباشم و با توجه به رشته خودم پایهه حقوق ۲ ...

امسال،اگه دانشجوفرهنگیان بشی ۸تومن میگیری،به انتخاب خودت نیس به ظرفیت شهرت بستگی داره ک دبیری ابتدایی استثنایی چقدر بخوان؟اصلا میخوان یا،نه معمولاً ابتدایی قبولی راحتتره

آه له له له آه له لاس

امسال،اگه دانشجوفرهنگیان بشی ۸تومن میگیری،به انتخاب خودت نیس به ظرفیت شهرت بستگی داره ک دبیری ابتدا ...

اره دبیری که میخان . والا خبری پخش شده برا همه دانشجو معلم ها ۱۵ تومن شده

یه سوال برای معلم پرورشی یا اجرایی بیاد کنکور فرهنگیان داد؟