2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 58224 بازدید | 51 پست
رو الارو خیلی فک کردم  میترسم بخرم  یکی بهم گفت سان سیف بگیر گرفتم قیمتشم خوب بود ولی اص ...

فروشگاهی برو که تستر داشته باشه.

دیشب که رفتم خرید یه ضدآفتاب نشونم داد.تستر داشت.نمیدونی چقدر خوشرنگ و پوشش عالی داشت.ولی اسمش یادم نیست.قراره تو هفته آینده برام شامپو بیاره.اگه عجله نداری بگو که رفتم اسمش و برا بفرستم

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروشگاهی برو که تستر داشته باشه. دیشب که رفتم خرید یه ضدآفتاب نشونم داد.تستر داشت.نمیدونی چقدر خوشر ...

عههه چه خوب 

نه عجله ندارم اگه بگی که ممنون میشم

من الارو استفاده کردم بعد یکی دوساعت پوست تیره میشه انگار کثیفه 😐😐بعدش لانسون خریدم پوشانندگیش عالیه ولی فاقد چربیش بازم چربه بعد یه مدت جوش زیرپوستی زدم . اخرش رفتم پریم خریدم خدایی عالیه .پوشانندگیش در حد الارو هست و اصلا پوستو تیره نمیکنه . در کل خیلی خوبه و چربی هم نداره ☺☺

من الارو استفاده کردم بعد یکی دوساعت پوست تیره میشه انگار کثیفه 😐😐بعدش لانسون خریدم پوشانندگیش عال ...

الان بین چهار تا موندم

لانسون و پریمم جزشونه 

ینی پریم خوبه؟؟چون من ضد آفتاب میزنم 

میخوام واقعا پوشانندگی داشته باشه 

رنگشم مثل سان سنس و الارو نباشه

الان بین چهار تا موندم لانسون و پریمم جزشونه  ینی پریم خوبه؟؟چون من ضد آفتاب میزنم  میخ ...

عزیزم لانسون پوشانندگیش خیلی بالاست . قشنگ در حد کرم پودره ولی اندازش نصف ضد افتاب الارو هست و قیمتش هم ۹۵ تومنه .واسه استفاده روزانه به نظرم گرونه البته واسه من‌که محدودیت مالی دارم ولی ممکنه واسه شما مهم نباشه. درمورد رنگش باید بگم که من بژ طبیعیش رو خریدم و در مقایسه با بژ طبیعی الارو دو درجه تیره تره و من با این که پوستم گندمی هست پوستم رو تیره تر میکرد . 

اما پریم بژ طبیعیش رو خریدم و از بژ طبیعیه الارو روشن تر هست و کاملا روی پوستم میخوابه و فقط کافیه هر سه ساعت یه باز تمدیدش کنی قشنگ میپوشونه لک های صورت رو ولی پوشانندگیش از لانسون کمتره ها.