2777
2789

نباش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی هی لغوبشه ؟ 

این همه بچه درس خوندن ومنتظرن تازودترامتحانشونوبدن واسترسشون کمتربشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حالا انقد امیدوار باشین که ساعت بشه ۱۲ شب و هنوزم واسه نهایی نخونده باشین ...‌

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

کار ناپسندی می‌کنی چون خود شبکه خبر گفت کنسل نمیشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واسه چی هی لغوبشه ؟  این همه بچه درس خوندن ومنتظرن تازودترامتحانشونوبدن واسترسشون کمتربشه  ...

والا من هرکسو میبینم میگه درگیر اخبار شدم و نتونستم بخونم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

تعطیل نمیشه

خودشون گفتن نمیکنیم فقط عزای عمومیه

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

والا من هرکسو میبینم میگه درگیر اخبار شدم و نتونستم بخونم

خب یه چندروزفضای مجازی وتلویزیون روکناربذارید 

خواهرمن دهم ریاضیه .ازاسترس امتحانا کارش داره به بیمارستان میکشه 

فقط میخوادامتحان بده ویه بارازرودوشش برداشته بشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

روی کلامم با شما نیست اسی جان یوقت ناراحت نشی ولی در کل عرض میکنم عده ای که غالبا هم هم سن و سالان شما بودن دیشب تاپیک هایی میزدن و قر میدادن و ارزوی مرگ برای این بندگان خدا میکردن و خوشحالی  منتظر بودن خبر اعلام بشه ۴ روز تعطیل شه برن دنبال تفربح و خوش گذرونی ،چیشد خوشحالی هاشون الان دلشون اروم گرفت ؟ اون بندگان خدا شهید شدن امتحانات هم کنسل نشد تعطیلی هم نشد 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب یه چندروزفضای مجازی وتلویزیون روکناربذارید  خواهرمن دهم ریاضیه .ازاسترس امتحانا کارش داره ب ...

منم همینم واقعا حالمون خوب نیست

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره