2777
2789
عنوان

گلودرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
پودر روتارین خوبه از داروخانه بگیرین توی ابجوش من همیشه تو‌خونه دارم

اره خودمم همیشه دارم تو یخچال

امشب هرچقدر میگردم نیس🤦🏻‍♀️

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه نوافن بخور . و قرقره چای غلیظ و نمک  .‌

میرم میگردم ببینم نوافن داریم👍🏼

خونه مون یه پا داروخونه اس برا خودش. چار ساعت باید بگردم واسه یه قرص🚶‍♀️

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

اره خودمم همیشه دارم تو یخچال امشب هرچقدر میگردم نیس🤦🏻‍♀️

پونه نداری دم کنی؟

ابجوش ولرم بخور‌چند لیوان

غرغره اب نمک بکن توش سرکه بریز یک قطره

ملون نخور و بعضی هندونه ها اینا گلو‌درد میارن

پونه نداری دم کنی؟ ابجوش ولرم بخور‌چند لیوان غرغره اب نمک بکن توش سرکه بریز یک قطره ملون نخور و ب ...

چرا دارم..

مرسی🌱✨

امیدوارم اثر بذاره بتونم بخوابم یکم، فردا کلی کار دارم...

بخور هم بده برا آبریزش بینی خوبه

حوصله ندارممم الان وگرنه میدونم خوبه😭😂