2821
2789
عنوان

گلودرد شدید

104 بازدید | 21 پست

گلوم انقدر درد میکنه ک نمیتونم آب دهنمو قورت بدم حتی. وقتی قورتش میدم حالت تهوع و سرفه میگیرم

آبریزش بینی اینام دارم 

خیلی اذیتم چیکار کنم یکم خوب شم بتونم بخوابم؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرتب دم کرده چای سبز عسل زنجبیل بخور

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آبجوش و عسل و چند قطره لیمو ترش یه عالمه بخور معجزس

اتفاقاً خوردم اصن انگار هیچی ب هیچی..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

ببین  ی امپول دگزا بزن نیم ساعت بعد گلوت مثل روز اوله حتمممممممما بزن دعام میکنی

فردا صب میرم دکتر باید پنی سیلینی بزنم. دگزا روم اثر نداره

ولی تا صب نمیتونم اینجوری ادامه بدم کلی ام کار دارم فردا😢

حساسیت داری احتمالا.ستیریزین بخور

ن ویروس گرفتم فک کنم

کم کم علائمشو نشون داد این چن روز.. امشبم گلودرد اضافه شد

زنجبیل دارید دم کنی بخوری؟پودرشو دارید بریز تو ابجوش یا هرطور میتونی مصرف‌کن

ندارم متاسفانه:(

ناامید نشو دفعه اول خیلی فایده نداره آنتی بیوتیک شروع کردی؟ مایعات زیاد بخور

یه قرص آموکسی خوردم امشب

فردا باید برم دکتر..

2824
2823
2791
2779
2792