2789
من هر دفعه میرم زیر اکسیژن چون انقد بد نفس میکشم میترسم که خفه بشم اصلا یه وضع بدی فقط دستو پا میزنم ...

کیسه فریزر و امتحان من سریع بگیر جلو بینی و دهن و توی همون دم و باز دم من یا کسی که نزدیکت هست بگو اینکارو کنه خیلیییی موثر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام پس نزدیک ب حمله قلبی رفتی عین من

من افتادگی دریچه میترالم دارم خدا نکنه پنیک بشم چون ببین تا یه هفته بعدش نه نفسم خوب بالا میاد نه دست چپم کار میکنه انگار یه گوشت اضافس من اسپری اسم ام دارم با یه سری قرص که میخورم بلکه تکرار نشه

من افتادگی دریچه میترالم دارم خدا نکنه پنیک بشم چون ببین تا یه هفته بعدش نه نفسم خوب بالا میاد نه دس ...

ای وای خیلی بده 

منم اون لحظه التماس میکنم نوار قلبمو سریع بگیرید 

حالتا و ی تجربتو بگو بهمون

فشارم میفته حالت تهوع شدید دست و پاهام یخ میشه احساس میکنم همه چی بهم ریخته قیامت شده دارم دیوونه میشم سرم یجوری میشه زمان و مکان انگار برام بهم میریزه دارو اعصابم بهم نمیسازه یه دو سالی خوب شده بودم باز با کوچیکترین اتفاق اعصاب خوردی برمیگرده شدت میگیره 

قدر بارون های انزلی باریدم من🌧️

کیسه فریزر و امتحان من سریع بگیر جلو بینی و دهن و توی همون دم و باز دم من یا کسی که نزدیکت هست بگو ا ...

ایشالا که برای هیچکدوممون اتفاق نیفته ولی چشم عزیزم ممنون از راهنماییت من بار اول هیچی یادم نمیاد فقط میدونم نامزد بودم انقد مامانمو نامزدم ترسیده بودن منو با لباس خونه رسوندن بیمارستان بهم اکسیژن وصل کردن فقط بهم میگن داشتی دستو پامیزدی که نفس بکشی ولی من یادم نمیاد