2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میدن اعصاب آروم بشه ولی ترک کرد نش مکافاته

ترک کردنش اگه زیر نظر پزشک باشه اصلا وابستگی و حال بد نداره

فقط حتما باید با دستور پزشک پیش بری

خیلی بهتره تا پانیک زندگیتو مختل کنه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

توام حمله قلبی می‌کنی اون لحظه؟

حمله قلبی که یعنی سکته

ولی ضربان قلبم خیلی میره بالا یه بار رفت ۱۵۰

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
وای سمت قلبت هم حمله می‌کنه یه چیزی؟

دقیقا به قلبم به مغزم به ذهن فشار میاره 

انگار یه چیزی رو دور تند میره و هی فشارش رو بیشتر می کنه

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

تپش قلب، تعریق، گزگز دست و پا و حتی درمپارد شدید گوشها و صورتم، احساس اینکه دارم میمیرم، دلپیچه

چندین سال درگیرم و تحت درمان دارویی هستم. گاهی بینش چند ماه خوبم و باز با مرگ اقوام نزدیک یا  استرس شدید دوباره برمیگره

من هر دفعه میرم زیر اکسیژن چون انقد بد نفس میکشم میترسم که خفه بشم اصلا یه وضع بدی فقط دستو پا میزنم بدنم میلرزه و از خفگی فقط چنگ میزنم همه چیو یه جوری که اصلا فرصت نمیکنم گریه کنم فقط میترسم خفه بشم 

ای وای اره  من حس میکنم قلبم هر لحظه از کار بیفته و سکته کنم

من بیشتر احساس می کنم الانه که دیوونه بشم و مشائرم از دست بده سریع همسرم رو بیدار می کنه و ازش می خوام باهام صحبت کنه و یه لیوان آب بهم بده

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

من یه بار یهو وسط آرایشگاه بیهوش شدم 

آنقدر ترسناک بود که هنوزم وحشت دارم از یادآوری یا اینکه تکرار بشه 

دفعه دوم توی باشگاه موقع ورزش شد که مربی خوبی داشتم سریع کیسه فریزر گرفت جلو دهنم و توی همون دم و باز دم کردم بیهوش نشدم دیگه دکتر گفت خودت هم همیشه اینکارو کن 

الان دکتر قلب بهم قرص داده اما گفت باید ورزش کنی تا قلبت قوی بشه اونی که واسه تو شد ما بهش میگیم سنگ کوب

حتما برو چکاب