2789
من افتادگی دریچه میترالم دارم خدا نکنه پنیک بشم چون ببین تا یه هفته بعدش نه نفسم خوب بالا میاد نه دس ...

منم افتادگی دریچه میترال دارم دکتر میگه چهل درصد جامعه دارن چیز مهمی نیست😐

قدر بارون های انزلی باریدم من🌧️

اره من حس میکنم چند بار دیگه بشم سکته قلبی میکنم صدرصد

نه اینجور به خودت تلقین نکن که اگر تکرار بشه دور از جون سکته می کنی 

من  ۱۸ ساله پنیک سراغم اومده هیچ مشکلی برام پیش نیومده فقط،سعی می کنم رو اعصاب خودم کنترل بیشتری داشته باشم

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم افتادگی دریچه میترال دارم دکتر میگه چهل درصد جامعه دارن چیز مهمی نیست😐

اره تو روزای عادی اصلا کاری بهم نداره مهم نیست اصلا ولی وقتی پنیک میشم خون پمپاژ نمیشه به قلبم درست یه حال بدی انگار قلبم جون میکنه تا کار کنه ضربان قلبمو تو تموم بند بند وجودم میشنوم حتی تو گوشم

تپش قلبت چطوری میشه؟

بعضی وقتا بالا میره بعضی وقتا انقدر ضعیف میزنه که احساس میکنم میخواد وایسته

تپش قلب که چیزی نیست فشار خون تنگی نفس خیلی اذیت کننده است با اینکه اعصابت بهم میریزه

دقیقا منم  حین تپش نوار گرفتی؟

حینش نه ولی یه بار برا دکتر رفتن توی درمانگاه بودم همونجا حالم بد شد بلافاصله نوار قلب کرفتم اوکی بود‌. تا حالا وندین یار بعد حمله نوار قلب گرفتم و مشکلی نداشتم. حتی یه بار که خیلی شدید بود اورژانس اومد و رفتم بیمارستان و چک شدم بازم مشکلی نبود.

اره تو روزای عادی اصلا کاری بهم نداره مهم نیست اصلا ولی وقتی پنیک میشم خون پمپاژ نمیشه به قلبم درست ...

منم یه سوزشی میفته توی قلبم انگار آب داغ تزریق کردن فقط شرایط زندگیم خدا کنه نرمال بشه از شرش راحت شم

حینش نه ولی یه بار برا دکتر رفتن توی درمانگاه بودم همونجا حالم بد شد بلافاصله نوار قلب کرفتم اوکی بو ...

به نظرم یه جور حمله به ذهن و مغز هست

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

به نظرم یه جور حمله به ذهن و مغز هست

یه جپر پاسخ جسمی به مسایل روانی هست. در افراد مضطرب وجود داره. اضطراب خودشو اینجوری نشون میده. در حالت عادی افراد وقتی عامل ترسناک واقعی وجود داره دستگاه سمپاتیک بدن با ترشح هورمون های جنگ و گریز بدن رو برای جنگ یا گریز مقابل عامل ترسناک واقعی آماده میکنه‌ در نتیجه تپش قلب زیاد میشه. تنفس تند میشه، بدن عرق میکنه و ... ولی توی حمله پنیک بخاطر استرس زیادی که توی فرد از لحاظ روانی وجود داره یهو و بدون وجود عامل ترسناک بیرونی دستگاه سمپاتیک به طور خودکار اون علایم رو ایجاد میکنه