2777
2789

تایپیک  قبلیم نوشتم که چی شده   حالا  دوستم میگه  مگه چیه  بنده ای خدا زودتر میخاد سرسامان بگیره  چیز  بدی نیس که   

ولی من خیلی  بدم میاد  حس خوبی  به طرف ندارم که  اونجا دنبال  دختر باشه   

آشنایی از این طریق و قبول ندارم و خوشم نمیاد.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نیس اصلا ن فقط خودم دیدگاه اطرافیانمم خوب نیس

بنظر منم  خوب نیس      نمیدونم    اینکه همه  اسرار دارن من  با اون  پسره   ازدواج کنم  رو مخمه   کثافط انگار مهره ای مار داشت 

تاپیک قبلی رو خوندم

ردش کن بره خیلی با ملایمت و احترام زیادم نمیخواد برخورد کنی، دلیل هم نگو بذا تو خماری بمونه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

گروه ها متفاوته، اونایی که یک مدیر معتبر داره و با توجه به مشخصات طرفین، یک نفر رو معرفی میکنن، میشه تقریبا اعتماد کرد. ولی بقیه اشون نه، اکثرا اطلاعاتشون غیر واقعیه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خوبه که همه مدل دختر و پسر داره توش

اره   خب ولی   مگه  تو یه  شهر بزرگ  باشی    از کسی  شناخت نداشته باشی ودیگ خیلی فشار روت باشه  بیای    اسم  بنویسی   

نه اینکه   توی یه شهر کوچیک