2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست
حساس نباش مگه دختره

والا کل صورتش میسوزه هی بهم میگه یخ بیار بکشم به صورتم و دست هم میزنم به صورتش خیلی داغه 

کاری به اینکه رنگ پوستش عوض شده ندارم 

بخاطر سوزش و درد صورتش میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم ضد آفتاب سوختگی الان رو درمان میکنه؟

داروخونه برید بگید برای آفتاب سوختگی کرم میخواید میدن بهتون

ضد آفتابم جداست

شون بدون چربی بی رنگ

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بهترین کار همون ضد آفتاب 

بعد از این کلاه نقاب دار ها بزنه عزیزم اصلا نمیزاره آفتاب به صورتش بخوره 

شوهر منم با موتور می‌ره بیرون کلاه نقاب دار میزنه خیلی جلوی آفتاب سوختگی رو میگیره 😉

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
تموم شد؟خیلی تاثیر گذار بود 

نه تموم نشد

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

نه احتمالا  مردا پوست گرفتن و عصب ندارن که درد بکشن

ولشون کنید

منم برا شوهرم ضد آفتاب میگیرم و اتفافا یه براش پهن خریدم با اون خیلی سریع و راحت میتونه بزنه چون زیاد باید ماساژ میداد که جذب شه خوشش نمیومد

مردا هم آدمن

پوستشونم مراقبت میخواد

اعصابشونم مراقبت میخواد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی