2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین خوب کاری کردی جدا شدی من چ فایده از اونور رونده و از این ور مونده ام خانوادمم مشکل دارن پشت و ...

اصلا دوست ندارم بهت بگم جدا شو و هنوز زوده واسه همچین تصمیماتی خدا بزرگه شاید فرجی شد مستقل شدی منم خانوادمداصلا پشتم نبودن بابام فوت شده خیلی ساله مامانم با داداشمو زنش زندگی میکنه جدا شدم یه روزم نرفتم خونه بابام چون دوست نداشتم سربار کسی باشم  خلاصه بدبختی زیاد کشیدم در بدری من تهران بودم رفتم سر کار ب صاحاب کارم گفتم اینجوریه شرایطم ده تومن بهم داد یه اتاق اجاره کردم و از حقوقم کم کرد خیلی سخت گذشت بهم امیدوارم هر مردی که لیاقت نداره زنشو نگه دارع نابود شه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

داستان زندگیتو میشه بگی

من خونه بابامم راحت نبودم یعنی با نامادریم هرروز جنگ داشتم سر کوچیک ترین مسائل همیشه دعوام میکرد بخاطرش نتونستم درس بخونم با اینکه بشدت زرنگ بودم اینقد باهام دعوا کرد که ناراحتی اعصاب گرفتم با سومین خواستگارم ازدواج کردم تا به نوعی دور شم ازشون اوایل خانواده شوهر خوب و مهربون بودن شوهرم خودشو میکشت برم هرروز با گل جلو درمون بود تا اینکه یکسال عقد بودم که موقع عروسی دایی همسرم فوت شد عروسی تا سالگرد کنسل شد نامادریم که از رفت و امد نامزدم بدش میومد و دعوا میکرد باهامون مجبور شدم خونه بگیرم جهازمو ببرم تا بعدا عروسی بگیرم که همین شد شروع سو استفاده های شوهرم و خانوادش الانم تنها ترین شدم شوهرمم همش پیش خانوادش ...طولانی شد دوس داشتی توام بگو

اصلا دوست ندارم بهت بگم جدا شو و هنوز زوده واسه همچین تصمیماتی خدا بزرگه شاید فرجی شد مستقل شدی منم ...

منم خونوادم تو دوستان اونجا حرف مردم خیلی رو آدم تاثیر داره از اونور بابام بی دوبله و مهم تر از اون اصلا پشت من نیست و خیلی هم عصبی حاله از این ورم ک اینطوری گیر افتادم  مشکل اینجاس نه کاری میتونم بکنم نه چیزی هر چقدر حرف میزنم انگار ن انگار باز تو تهرانی ولی من اگرم جدا بشم باید تو خونه مامان اینام بیرون میام چون مطلقه میشم و بازم بدبخت تر میشم تو باتلاقی گیر کردم ک نگو و نپرس 

من خونه بابامم راحت نبودم یعنی با نامادریم هرروز جنگ داشتم سر کوچیک ترین مسائل همیشه دعوام میکرد بخا ...

خوب منم تو درسم زرنگ بودم اما روستا زندگی میکردیم فقط تونستم دیپلم بگیریم بابا و مامانم هرروز دعوا داشتن جوری ک همه محل میدونستن بابام بهمون پول نمی‌داد از سر بی پولی و دعواهاشون و حرف مردم روستا ک چرا شوهر نمیکنه خواستگار هام ک خوب نبودن اینو انتخاب کردم منم اوایلش بحث سر خونه موندن نبود شوهرم میومد خونمون پول بهم میداد هفته ای ی بار می‌بردم بازار لباس می‌خریدم خلاصه خوش خوشی بود تا اینکه برا عروسی خالش فوت کرد رفتیم مشهد و قرار شد بریم  تو خونه مادر شوهر اینام زندگی کنیم الان هفت ماهه میگذره و من تا می‌خوام بگم جدا بشیم بریم خونه خودمون دعوا راه میندازه بابامم آدمی نیست ک اگر برگردم پشتم باشن روستاست و هزار و یک داستان الان با خونواده شوهرم مجبوری تحمل میکنم ولی از تو دارم دیونه میشم 

خوب منم تو درسم زرنگ بودم اما روستا زندگی میکردیم فقط تونستم دیپلم بگیریم بابا و مامانم هرروز دعوا د ...

چه سرنوشت مشابهی داریم منم راه برگشت ندارم یعنی حمایتی ندارم میدونی ادم باید خانواده پشتیبان داشته باشه 

چه سرنوشت مشابهی داریم منم راه برگشت ندارم یعنی حمایتی ندارم میدونی ادم باید خانواده پشتیبان داشته ب ...

اره واقعا آدم یکی پشتش باشه دیگه از هیچی نمی‌ترسه الان باید بین دو بدتر بد و انتخاب کرد شوهر منم یهو رنگ عوض کرد بددهنم هست بد دل هم هست من ب بقیه دوستان نگاه میکنم میگم خوشبحالشون برای ازدواج و شوهراشون چقد باهاشون خوبن

منم خونوادم تو دوستان اونجا حرف مردم خیلی رو آدم تاثیر داره از اونور بابام بی دوبله و مهم تر از اون ...

عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه ب زندگیت سر و سامون بدع صبور باش ب همسرت کمک کن با ارامش باهاش صحبت کن امیدوارم هر چه زودتر مستقل شی زندگی همینه خوش و ناخوشی داره بالا پایین داره خدا ما هم بزرگه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم ایشالله خدا کمکت کنه ب زندگیت سر و سامون بدع صبور باش ب همسرت کمک کن با ارامش باهاش صحبت کن ام ...

ممنونم ازت خدا کنه واقعا برام دعا کنید بقران دیگه خیلی خسته شدم