2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من که خودم نمیتونم 

تو بگو یه روز 

حتی دیگه مامان بالای خودمم نمیتونم تحمل کنم حرفاشون طعنه دار و تیزه 😠

دیگه ببین اگر آدمای آروم و خوبین احتمالا بتونی کنار بیایی

...
چرا

تو ی خونه با خونواده عقب افتاده و بسیار وسواس و احمق نمیتونم دیگه زندگی کنم خدا هم انگار نه انگار من بنده اشم  دیگه خسته شدم هفت ماهه دارم شب و روز فکر میکنم 

چیکار کردی

۱ هفتس از خونش رفتم.کار پیدا کردم خطمم خاموشه.ازشم خبر ندارم.دیگه مغزم نمیکشید.ففط دلتنگی اذیتم میکنه ولی نمی ارزه ب ذجر

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

من که خودم نمیتونم  تو بگو یه روز  حتی دیگه مامان بالای خودمم نمیتونم تحمل کنم حرفاشون ط ...

مردشورشونو ببرم کردم آدمای خوبی نه میتونم فیلم درست حسابی ببینم نه میتونم غذایی ک دوست دارم بپزم نه لباسی ک دوست دارم کلا ناامید شدم از زندگی 

۱ هفتس از خونش رفتم.کار پیدا کردم خطمم خاموشه.ازشم خبر ندارم.دیگه مغزم نمیکشید.ففط دلتنگی اذیتم میکن ...

تو ی خونه زندگی میکردی باهاشون خوشبحالت من خونواده خودمم خیلی بدبختن  پت و پناهی ندارم مجبورم بسازم و بسوزم

تو ی خونه با خونواده عقب افتاده و بسیار وسواس و احمق نمیتونم دیگه زندگی کنم خدا هم انگار نه انگار من ...

تو که تا آخر عمر نمیتونی عمرتو‌ حروم کنی بشین منطقی‌صحبت کن با شوهرت

تو ی خونه زندگی میکردی باهاشون خوشبحالت من خونواده خودمم خیلی بدبختن  پت و پناهی ندارم مجبورم ب ...

با خانوادش نه

از ازدواج قبلش یه دختر داره از دست اون فرار کردم ۸ سالشه ولی تونس مارو جدا کنه

تو که تا آخر عمر نمیتونی عمرتو‌ حروم کنی بشین منطقی‌صحبت کن با شوهرت

ی بار بهش گفتم هزار بار بهش گفتم میگه عصابم و خورد نکن و هی میگه جدا میشیم یه ماه دیگه ی سال دیگه فعلا مشخص نیست ... اما منم نمیتونم تحمل کنم ک بقران خسته شدم تاریخ دقیق بده برام مهم نیست

تو ی خونه زندگی میکردی باهاشون خوشبحالت من خونواده خودمم خیلی بدبختن  پت و پناهی ندارم مجبورم ب ...

منم خانوادم بدبختن بخاطر همین سوختمو ساختم فوحش خوردم چک و لگد خوردم کلعتی کردم.ولی دیگه صبرم سر اومد دیدم دارن سو استفاده میکنن.از سر کار میام میشینم گریه میکنم حتی یه خبر ازم نگرفت اینا مرد نیستن اینا دیوار کاه گلی ان ک رو سر آوار میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز