2777
2789
واقعا سخته خانم بهتون حق میدم  بعضی دردا مث یه زخم میمونه که ظاهرش بعد از یه مدت طبیعی میشه در ...

اخه من گناهم چیه تا مجرد بودم آرزو ی لباس خوب موند رو دلم همش دعوا مامان بابام مثلاً ازدواج کردم راحت بشم خبر نداشتم بدتر از گذشته قراره آینده سرم بیاره

دقیقا انگار نه انگار دارم دیونه میشم بقران الان با اشک دارم تایپ میکنم

عزیزم دقیقا خدا شاهده شرایط تورودارم دیشب از گریه هق میزدم با کدئین میخوابم رنگ صورتم زرد و کدر شده ارامش ندارم نزدیک سه ماه خونه مادرشوهرم بودم ادمای دورو و دروغ گو دوباره مجبورم فردا برم باورم نمیشع یکی مثل منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا خدا شاهده شرایط تورودارم دیشب از گریه هق میزدم با کدئین میخوابم رنگ صورتم زرد و کدر شده ...

ای بقران دو رو هستن میرم خونه مامانم انگار میرم آزادی همش میگم کاش بر نگردم کاش دیگه نرم شدن کابوس انقد لاغر شدم پشت سرم داشتن بدمو ب شوهرم میگفتن شدم نوکرشون خسته شدم هیچ لذتی نبردم از زندگی 

منم سیزده سال با خانواده همسرم زندکی کردم نابود شدم جوونیم و عمرم حروم شد صب تا شب بشور بساب البته من همسرم ادم نبود خانوادش خوی بودن هر روز دعوا و درگیری داشت باهاشون خاک تو سرش خانوادش خیلی احتراممو داشتن این بد دهن بود دیگه خستم کرد جدا شدم از مردای خاله زنک متنفرم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

منم سیزده سال با خانواده همسرم زندکی کردم نابود شدم جوونیم و عمرم حروم شد صب تا شب بشور بساب البته م ...

چه بد انگار راه تورو دارم میرم شوهرم دیشب حلو عمه اش اینا خونه مامانش سرم داد زد اینقد بد که مامانش گفت زشته خجالت بکش چیکار کنم کارم به جدایی نکشه 

منم سیزده سال با خانواده همسرم زندکی کردم نابود شدم جوونیم و عمرم حروم شد صب تا شب بشور بساب البته م ...

وای خدا من اینا دو رو تشریف دارن پشت سرم شوهرمو پر میکنن .. چجوری تحمل کردی 

چه بد انگار راه تورو دارم میرم شوهرم دیشب حلو عمه اش اینا خونه مامانش سرم داد زد اینقد بد که مامانش ...

من هفت ماهه ازدواج کردم تو ی خونه دارم زندگی میکنم تا دلت بخواد شوهرم خره .. اگه ظرف نشورم دعوا داریم اگر کار نکنم دعوا داریم تا الان دو سه بار جلو مامانش باهام خیلی دعوای بدی کرده اشکمو درآورده سر چیزای الکی گیر میده اینا هم خوشی میکنن دخالت میکنن همش میگم جدا شیم میگه اگه خونوادم بفهمم تو حرف جدایی میزنی خودتم بکشی جدا نمیشم از اون ورم اگه مجبور بشم جدا بشیم زندگیتو میکنم جهنم سر درد شدید گرفتم بقران 

چه بد انگار راه تورو دارم میرم شوهرم دیشب حلو عمه اش اینا خونه مامانش سرم داد زد اینقد بد که مامانش ...

ایشالله سر عقل بیاد و ادم شه من خیلی تحمل کردم بهش میگفتم من حوصله قهر و دعوا ندارم برم رفتم دیگه ن که اصلا قهر نمیکردم یا پیش خانوادم نمیکفتم فکر میکرد الکی میگم میگفت ت نمیری و فلان گفتم دیگه من حرفمو زدم یبار اومدم واسه همیشه و دیگه نرفتم هر چی التماس گریه و زاری کرد بر نگشتم گفت تعهد میدم دیگه بد دهنی نکنم اذیتت نکنم گفتم تعهدت ب درد خودت میخوره زندگی با تعهد به یه قرونم نمی ارزه سیزده سال بهت فرصت دادم ادم نشدی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ایشالله سر عقل بیاد و ادم شه من خیلی تحمل کردم بهش میگفتم من حوصله قهر و دعوا ندارم برم رفتم دیگه ن ...

آفرین خوب کاری کردی جدا شدی من چ فایده از اونور رونده و از این ور مونده ام خانوادمم مشکل دارن پشت و پناه و راه امیدی ندارم 

من هفت ماهه ازدواج کردم تو ی خونه دارم زندگی میکنم تا دلت بخواد شوهرم خره .. اگه ظرف نشورم دعوا داری ...

من فکر نمیکردم زندگیم اینجوری شه چون اوایل همشون خوب بودن دیگه بخاطر این مسائل محبتی بین منو و شوهرم نمونده  تو چرا از اول توافق کردی باهاشون زندگی کنی؟

وای خدا من اینا دو رو تشریف دارن پشت سرم شوهرمو پر میکنن .. چجوری تحمل کردی 

بخاطر بچم الانم اینقد اعصابم ضعیف شده حوصله هیچ‌کیو ندارم یکی بهم بگه ت روزگارشو سیاه میکنم

من فکر نمیکردم زندگیم اینجوری شه چون اوایل همشون خوب بودن دیگه بخاطر این مسائل محبتی بین منو و شوهرم ...

من خر شدم منم اوایل مهربونم همسرم تو عقد و نامزدی هفته ای ی بار منو میبرد بیرون از وقتی عروسی کردم شده سه ماه ی بار بیرون رفتنم روز خواستگاری هیچی نگفت عقد کردیم گفت‌ باید تا ی مدت بریم سر خونه منم خر قبول نکردم اما بعدش گفتم تا چند ماه گفت معلوم نیس و دستی دستی خودمو بدبخت کردم ازم سو استفاده خودشو کرد خوب گولم زد  الان بیرون رفتن باهاش شده آرزو همش پیش مامان و خواهرشم