2777
2789
عنوان

خواهرکوچیک ترم میره سرکار

244 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین

بچه ها من سی سالمه خواهدم 27 سالشه و درسش تموم شده جدیدا میره سرکار. دلم خیلی گرفته چون من سرکار نمیرم هرچی دنبال کار میگردم نیس علتشم اینکه خواهرم دانشگاه دولتی بوده رزومه قوی داره ولی من هیچی ندارم از خودم خجالت میکشم که بیکارم از وقتی خواهرم میره سرکار همه یجوری نگام میکنن من چندساله درسم تموم شده بیکارم ولی خواهرم تا درسش تموم شد رفت سرکار. بخدا حسودی نمیکنم خواهرمم خیلی دوس دارم جونم واسش میدم آرزومه ببینم موفقیتشو ولی از نگاه آدما خستم از حس بدی که به خودم دارم خستم. راستش ترس این هم دارم که چون شغل داره اول از من ازدواج کنه واقعا توان این موردو ندارم که همه به چشم دلسوزی و ترحم نگامم کنن که شغل نداره شوهر نداره سنش دیگه رفته بالا . حتی پدر مادرمم اینجوری نگام میکنن. راستش دارم تلاش میکنم رزومه جمع کنم یا خودم یه کاری انجام بدم ولی خب زمان میبره وقتی میبینم همه یجور نگام میکنن که تو چرا مثل خواهرت نیستی حتی انگیزه رزومه جمع کردن هم از دست میدم. کاش خدا منو هم میدید تو زندگیم همیشه از همه چیزایی که دست خودم نبوده خجالت کشیدم نمیدونم چرا خدا منو تو این شرایط قرار میده خسته شدم جوونیمم تموم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این وسط خدا چیکاره است؟! چرا اینقدر دنبال بهانه هستید و پیدا کردن مقصر؟! خوب تو هم تلاش کن، ر ...

عزیزم من تو زندگیم مشکلاتی داشتم که هیچکدومش دست خودم نبوده یکیش یه بیماری که از بچگی داشتم. تازه سرپا شدم تازه خدا تو 30 سالگی بهم فرصت داده که خیلی دیره واسه تلاش کردن

عزیزم من تو زندگیم مشکلاتی داشتم که هیچکدومش دست خودم نبوده یکیش یه بیماری که از بچگی داشتم. تازه سر ...

سی سالگی دیر نیست. اینو از ذهنت بنداز بیرون.

هر کسی یه وقتی داره واسه رسیدن به خواسته هاش.

یکی دیرتر یکی زودتر.

همه به نوعی متفاوت درگیر چالش های زندگی هستیم. 

خودت به خودت کمک کن، سن رو واسه خودت یه چالش جدید نکن.

اگر جای من بودی دوام نمیاوردی. ولی من زخم زبان و حرف و کنایه و... همه رو تحمل کردم و بالاخره به خواسته م رسیدم.

تو هم میرسی. 

فقط ناامید نباش.

راه خودت رو واسه کار پیدا کردن پیدا کن. کارهای بدون رزومه .... رو شروع کن لابه لاش دنباش رزومه م باش. دنبال آزمون استخدامی باش و...

فقط خودت رو محدود نکن و ناامید نباش 

بله درست میگین ولی واقعا تو دانشگاهای غیر دولتی هیچ یاد ندادن خیلی پشیمونم رفتم

ما هم غیر دولتی بودیم هم خودم هم همسرم و سایر دوستان ولی مشکلی برای کار نداشتیم

کاربر آقا