2777
2789

خب ما تعلیق میشیم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

هیچ وقت برای پربازدید شدن از ابروی کسی مایه نزار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر تاپیک درخواست گزارش ممنوعه درصورت تکرار تعلیق میشید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

هیچ وقت برای پربازدید شدن از ابروی کسی مایه نزار 

کسی نخواست پربازدید بشه که زهره ترکش کردین. خواست یه چیزی تعریف کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کسی نخواست پربازدید بشه که زهره ترکش کردین. خواست یه چیزی تعریف کنه

من گزارش نزدم بهش تذکر دادم 

بعدم داشت عکس میزاشت ک ترکید

عمیغ دو نفر ک خودکشی‌ کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من نمیخواستم پر بازدید بشم 

بعدم عکس عکس بدی نبود ک 

بنده خدا ها اختلاف داشتن با خانواده هاشون 

باعث مرگ هر دوتاشون شد 

من تاپیک ک زدم فقط میخواستم کسایی ک. میگن خودکشی کنیم پشیمون بشن از کارشون فرصت زندگی کردن از خودشون نگیرن بعدم نی نی یار 2 عکسو پاک کرد آبرو و هیچکس نرفت من گذاشتم میخواستم پاک کنم دیر شد دیگ نشد پاک کنم 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

من گزارش نزدم بهش تذکر دادم  بعدم داشت عکس میزاشت ک ترکید عمیغ دو نفر ک خودکشی‌ کردن

خوب مگ خودکشی کردن ابرو ریزی داره بنظرت

اینقدر تو اینستا اینجور عکس ها هست 

بعدم این بنده خدا ها بخاطر دخالت های خانواده اینجوری شدن من فقط میخواستم. بگم. ک تو عصبانیت تصمیم نگیرین بعدم عکسو بر می‌داشتم اگ خانواده هاشون مشکل داشتن این عکس هاشون دست منم نبود کل هم محلی هامون عکس ها رو دارن و دیدن بعدم عکس  های عادی بوده رفتن بیرون گرفتن 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم