بجه ها من میخوام برم لاین آرایشگری میکاپ ولی چند تایی که است دوره برامون پیج اینستا یا ندارند یا دارند که از میکاپ هاشون اصلا نزاشتن بعدش من میخوام خیلی خوب یاد بگیرم حرفه ای چی کار کنم اصلا سر در نمیارم میشه خواهرانه راهنماییم کنید لطفا 💔😭 برم تخصصی؟ چقدر هزینه میخواد اموزشگاه ها تخصصی یاد میدن؟
امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔
بنظرم اول برو وردست یه آرایشگر وایسا کار یاد بگیر و خودتم انجام بده یکم که راه افتادی خواستی ازش جدا بشی برو یه کلاسی یه مدرکی بگیر و شروع کن پولتو نمال به در و دیوار
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من پارسال ۵ مهارت کوتاهی میکاپ ابرو کار با مواد و شینیون رو ثبت نام کردم شد ۸ تومن. اول میتونی بری یه آموزشگاه و دوره مقدماتی رو بگذرونی مدرک فنی حرفه ای بگیری بعد دوره های پیشرفته تر هم بری یا از توی اینس. تا و اینترنت یاد بگیری. کلا چیزیه که دائم به روز میشه
از متنی که نوشتی متوجه شدم که کمالگرایی اینجوری پیش بری فقط پولت میره برم یه جا کارش فلان باشه خیلی حرفه ای باشه اگه دنبال کار کردن و پول دراوردنی راهش اینیه که گفتم باز خودت بهتر میدونی
یا برو یجای معمولی یه مدرکی بگیر شروع کن کار کردن اگه اعتمادبنفس تنهایی کار کردن و داری بعدش به مرور برو آپدیت و ورکشاپایی که میذارن چون چیزیه که باید به روز باشی هر روز چیز جدید میاد
الان امتحان تئوری سه تاش رو دادم . یه چیزایی یادگرفتم خوبه
تو دوره ی مقدماتی رفتی این 5 تا رو یادت داد؟ مدرکم میده؟ پس اول برم دوره مقدماتی بعدش برم لاین میکاپ خوبه؟ بعد چطوری بروز باشم ای؟ لطفا راهنماییم کن اجی
امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔