2777
2789
این ماه دوبار خونریزی گرفتم چن روز بعد از موعدم پریود شدم ۲ اردیبهشت  بود خونریزی داشتم ۴،۵روزه ...

زدی رحمتو پوکوندی که عزیزم،آدم باردار که پریود نمیشه،بری له خود دکترم بگی میخنده بهت

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
میدونم بخدا توهم زدم ولی خیالم میخام تخت بشه😭توروخدا میشه بگید می‌فهمه کسی اگ باز بتا بدم؟🥲

نه از کجا می‌فهمن اخه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدی رحمتو پوکوندی که عزیزم،آدم باردار که پریود نمیشه،بری له خود دکترم بگی میخنده بهت

اخه اینجا خیلی میترسونن آدمو یسری میگن با وجود بارداری پریود شدن😐🥲

اصن سردرگمم نمیدونم باید چیکار کنم😭

چون حرف ماهایی که تجربه داریم گوش نمیدی،میگم حامله نیستی بگو باشه،وقتی پریود شدی،بیبی چکت منفیه حامله نیستییییییییییییییییییییییییی

اخه اینجا خیلی میترسونن آدمو یسری میگن با وجود بارداری پریود شدن😐🥲

اونا بیبی چکشون مثبته عزیزم

بعد آخه ترشحم عوض شده بعد از خوردن قرص ابکی شده گاهی ام سفید میاد ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ترشح تخمک گذاری داشتم انقد ک بهم خورده بدنم تخمک گذاریم زودتر از موعد بود🤦‍♀️🥲

بعد آخه ترشحم عوض شده بعد از خوردن قرص ابکی شده گاهی ام سفید میاد ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ترشح تخمک گذاری د ...

کسی که بارداره مگه تخمک گذاری میکنه؟🤣🤣🤣ببین به حرفم گوش کن ریلکس کن هیچی نیست،باردار شدن به این راحتی نیست که

چون حرف ماهایی که تجربه داریم گوش نمیدی،میگم حامله نیستی بگو باشه،وقتی پریود شدی،بیبی چکت منفیه حامل ...

بخدا دارم روانی میشم الان پاشدم انگار کلیه هام درد میکنه دقیق نمیدونم درد از کجاس🤦‍♀️🥲

کسی که بارداره مگه تخمک گذاری میکنه؟🤣🤣🤣ببین به حرفم گوش کن ریلکس کن هیچی نیست،باردار شدن به این ر ...

آخه دکترا گفتن ازمایشو زود دادم بخاطر اون میترسم امروزم میرم دیگه امروز دقیق ترینه 

آخه دکترا گفتن ازمایشو زود دادم بخاطر اون میترسم امروزم میرم دیگه امروز دقیق ترینه 

برو ولی منفیه

اگه یکماه گذشته باشه باید بیبی چکت مثبت بشه،مت دقیقا سر یکماه مثبت شد

اگه یکماه گذشته باشه باید بیبی چکت مثبت بشه،مت دقیقا سر یکماه مثبت شد

من ۲ اردیبهشت ک خونریزی گرفتم فرداش بیبی زدم منفی بود باز هفته پیشم زدم منفی بود