2777
2789

من ی بار از استرس سه بار تو  یه ماه پریود شدم،ی سری هم سه ماه پریود نشدم تو مجردی

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

مامانم میدونست پریود نشدم،منم دانشجو بودم ی شهر دیگه،خواستم برم خونه کوله پشتیمو گذاشتم زیر مانتوم از در سالن رفتم تو خونه مامانم تا دیدم بیحال شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣گفتم اخه مادر من منه بدبخت با پشه ی نر هم ار ندارم چجوری باید باردار بشم😅😅😅😂😂

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی بار از استرس سه بار تو  یه ماه پریود شدم،ی سری هم سه ماه پریود نشدم تو مجردی

من استرسی ام خیلیی حالا جدا از این اتفاقایی ک برام افتاده کلا سر هر جیز کوچیکی استرس میگیرم حالا بخاطر این قضیه من دقیقا دو هفته وامل روزی نبود ک حالم خوب باشه یجور شده بود یهو شب قبلم یهو تند زد بعدش زد به پاهام ،پاهام تا یه هفته درد میکرد نمیتونستم راه برم قرص مسکنم فایده نداش مثل افسرده ها شده بودم تو اون مدتی ک استرس کشیدم

مامانم میدونست پریود نشدم،منم دانشجو بودم ی شهر دیگه،خواستم برم خونه کوله پشتیمو گذاشتم زیر مانتوم ا ...

من بخدا دلم ب حال مامانم میسوزه خبر نداره الان از چیزی ولی دیگه گذشت درس عبرت گرفتم دیگه🥲🥲