2777
2789
۴ فروردین

اووووو فروردین،بعد از یکماه بیبی چک مثبت میشه حتما،تو که الان دیگه دو ماهه،اگه چیزی باشه صد در صد بیبی چک الان دو تا خط،پررنگ تحویلت میداد

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یکماه گذشته باشه باید بیبی چکت مثبت بشه،مت دقیقا سر یکماه مثبت شد

رفتم بتا دادم صب جوابش اومد منفی بود ولی قبلا داده بودم ۲ بود امروز ۴ بود🥲ثابته عددش تو افراد غیر باردار یا ممکنه بالا پایین بشه اینجوری؟

رفتم بتا دادم صب جوابش اومد منفی بود ولی قبلا داده بودم ۲ بود امروز ۴ بود🥲ثابته عددش تو افراد غیر ب ...

فک کنم تا ده منفیه،نه متغیره توی روزای مختلف،من مثلا الان یک باشه چند روز دیگه ممکنه ۷ باشه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
فک کنم تا ده منفیه،نه متغیره توی روزای مختلف،من مثلا الان یک باشه چند روز دیگه ممکنه ۷ باشه

اره زیر ۱۰ منفیه دکتره بهم گفتش ک چن بار بتا بدی ممکنه بالا پایین بشه مشکلی نیس. خیالم راحت باشه همه چی منتفیه دیگه؟🥲

اره زیر ۱۰ منفیه دکتره بهم گفتش ک چن بار بتا بدی ممکنه بالا پایین بشه مشکلی نیس. خیالم راحت باشه همه ...

میزنمتا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیالت تختتتتتتتتتت از این سیمیا که تو حیاط خونه های قدیمی بود😁لز اون تاریخی که تو گفتی تا الان بتا باید بالای چند هزار باشه

میزنمتا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیالت تختتتتتتتتتت از این سیمیا که تو حیاط خونه های قدیمی بود😁لز اون تاریخی که ...

با دکتر صحبت کردم گف بعید میدونم مشکلاتت ب غیر از قرص اورژانسی باشه ولی باز سونو شکم و لگن و سینه نوشت ک گفتم سینم حس میکنم کیست داره به علاوه آزمایش هورمونی ک گف آزمایش باید روز سوم پری بری منم ک نمیدونم کی قراره پری بشم انقد ک بهم ریخته🤦‍♀️🥲

من یه ماه دقیقا گذشته بود رفتم بتام ۱۰۰ بود گفت ۴۸ ساعت دیگه بیا،۴۸ ساعت بعد شد ۶۶۰،بتا اینجوری بالا میره نه ماهی یه دونه😁

میزنمتا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیالت تختتتتتتتتتت از این سیمیا که تو حیاط خونه های قدیمی بود😁لز اون تاریخی که ...

الان شماعم تو حالت عادی و غیر بارداری بتاتون مثل من جابجا میشه؟

با دکتر صحبت کردم گف بعید میدونم مشکلاتت ب غیر از قرص اورژانسی باشه ولی باز سونو شکم و لگن و ...

هیچیت نیست بابا،قرص خوردی بدنت بهم ریخته،صبر کن تا پریود شی،استرس تایم پریود بهم میزنه کلا

الان شماعم تو حالت عادی و غیر بارداری بتاتون مثل من جابجا میشه؟

اره یکی دوبار رفتم مثلا ی بار ۶ بود ی بار ۱ بود