2777
2789
برو چیزی نمیشه،از کجا متوجه میشن اخه؟

نمیدونم ترسیدم پیامش بره برا یکیشون ولی قبلیا نرفت پیاماش همش اومد برا خودم چون شماره خودمو دادم و اینکه کد ملی ام خواستن ازم

عقبم نیفتاده   واقعيتش ۴ فروردین لاپایی داشتم روز ۶یا۷ سیکلم بود حس کردم منی ریخت واژنم بلافاص ...

مشکل همون اورژانسیان 

یدونه یکو نیم کافی بود هورموناتم بهم نمیریخت اون دوتای دیگه کارو خراب کرده 

نمیهاد بتا بدی واسه خودت سابقه درست نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل همون اورژانسیان   یدونه یکو نیم کافی بود هورموناتم بهم نمیریخت اون دوتای دیگه کارو خ ...

تا الان سه بار بتا دادم خدا کنه کسی نفهمه 🥲امروز اگ برم باز بتا بدم بد میشه برام؟🥲

نمیدونم ترسیدم پیامش بره برا یکیشون ولی قبلیا نرفت پیاماش همش اومد برا خودم چون شماره خودمو دادم و ا ...

اصن نرو،خوندم تاپیکتو،با توجه به چندین سال متاهلی و بارداری بهت قول میدم اصن احتمالش منفیه یه،الکی نرو ازمایش

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
اصن نرو،خوندم تاپیکتو،با توجه به چندین سال متاهلی و بارداری بهت قول میدم اصن احتمالش منفیه یه،الکی ن ...

اخه خیلی نگرانم الان برم آزمایش بدم کسی میفهمه؟🥲

آمپول بزن پریودشی - قرص اورژانسی خوردن هورمون ها بهم میریزه 

این ماه دوبار خونریزی گرفتم چن روز بعد از موعدم پریود شدم ۲ اردیبهشت  بود خونریزی داشتم ۴،۵روزه ی بارم ۱۲ اردیبهشت ۶،۷ روزه

اخه خیلی نگرانم الان برم آزمایش بدم کسی میفهمه؟🥲

نروووووو گوش بده به حرفم,رفتنت بیهوده ست،فقط صبر کن بزار هورمونات تنظیم شه ریودوژانیرو شی

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
نروووووو گوش بده به حرفم,رفتنت بیهوده ست،فقط صبر کن بزار هورمونات تنظیم شه ریودوژانیرو شی

پریود😅

بخدا از کاروزتدگی افتادم از استرس🥲امروز برم آز بدم کسی میفهمه ینی؟میخام آز بدم خیالم راحت شه بعد برم پیش دکتر داخلی برای شکمم

خیلی استرس دارم بخدا از کاروزندگی افتادم🥲الان باز برم آز بدم متوجه میشن؟

استرست تنها دلیل پریود نشدنته،حرف گوش کن از منی ۸ ۹ ساله متاهلم،توهم زدی خواهر من

بخدا از کاروزتدگی افتادم از استرس🥲امروز برم آز بدم کسی میفهمه ینی؟میخام آز بدم خیالم راحت شه بعد بر ...

کسس که نمیفهمه ولی به جان خودم رفتنت الکیه،فقط برو داخلی برا شکمت

استرست تنها دلیل پریود نشدنته،حرف گوش کن از منی ۸ ۹ ساله متاهلم،توهم زدی خواهر من

میدونم بخدا توهم زدم ولی خیالم میخام تخت بشه😭توروخدا میشه بگید می‌فهمه کسی اگ باز بتا بدم؟🥲