m_trk مدیر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 عنوان لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 63 پست دوستان آزمایش بتا آزاد جایی ثبت میشه؟ 1403/02/29 | 08:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 برو چیزی نمیشه،از کجا متوجه میشن اخه؟ نمیدونم ترسیدم پیامش بره برا یکیشون ولی قبلیا نرفت پیاماش همش اومد برا خودم چون شماره خودمو دادم و اینکه کد ملی ام خواستن ازم
دلشکسته_ناامید عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 4114 عقبم نیفتاده واقعيتش ۴ فروردین لاپایی داشتم روز ۶یا۷ سیکلم بود حس کردم منی ریخت واژنم بلافاص ... مشکل همون اورژانسیان یدونه یکو نیم کافی بود هورموناتم بهم نمیریخت اون دوتای دیگه کارو خراب کرده نمیهاد بتا بدی واسه خودت سابقه درست نکن
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 مشکل همون اورژانسیان یدونه یکو نیم کافی بود هورموناتم بهم نمیریخت اون دوتای دیگه کارو خ ... تا الان سه بار بتا دادم خدا کنه کسی نفهمه 🥲امروز اگ برم باز بتا بدم بد میشه برام؟🥲
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4419 نمیدونم ترسیدم پیامش بره برا یکیشون ولی قبلیا نرفت پیاماش همش اومد برا خودم چون شماره خودمو دادم و ا ... اصن نرو،خوندم تاپیکتو،با توجه به چندین سال متاهلی و بارداری بهت قول میدم اصن احتمالش منفیه یه،الکی نرو ازمایش آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
نیلولیلو عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 251 آمپول بزن پریودشی - قرص اورژانسی خوردن هورمون ها بهم میریزه خدایا نی نی ام سالم به دنیا بیاد
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 اصن نرو،خوندم تاپیکتو،با توجه به چندین سال متاهلی و بارداری بهت قول میدم اصن احتمالش منفیه یه،الکی ن ... اخه خیلی نگرانم الان برم آزمایش بدم کسی میفهمه؟🥲
دلشکسته_ناامید عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 4114 تا الان سه بار بتا دادم خدا کنه کسی نفهمه 🥲امروز اگ برم باز بتا بدم بد میشه برام؟🥲 من دیگه حرفی ندارم 😑تو اخر کار خودتو میکنی
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 آمپول بزن پریودشی - قرص اورژانسی خوردن هورمون ها بهم میریزه این ماه دوبار خونریزی گرفتم چن روز بعد از موعدم پریود شدم ۲ اردیبهشت بود خونریزی داشتم ۴،۵روزه ی بارم ۱۲ اردیبهشت ۶،۷ روزه
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 من دیگه حرفی ندارم 😑تو اخر کار خودتو میکنی خیلی استرس دارم بخدا از کاروزندگی افتادم🥲الان باز برم آز بدم متوجه میشن؟
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4419 اخه خیلی نگرانم الان برم آزمایش بدم کسی میفهمه؟🥲 نروووووو گوش بده به حرفم,رفتنت بیهوده ست،فقط صبر کن بزار هورمونات تنظیم شه ریودوژانیرو شی آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4419 نروووووو گوش بده به حرفم,رفتنت بیهوده ست،فقط صبر کن بزار هورمونات تنظیم شه ریودوژانیرو شی پریود😅 آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 نروووووو گوش بده به حرفم,رفتنت بیهوده ست،فقط صبر کن بزار هورمونات تنظیم شه ریودوژانیرو شی بخدا از کاروزتدگی افتادم از استرس🥲امروز برم آز بدم کسی میفهمه ینی؟میخام آز بدم خیالم راحت شه بعد برم پیش دکتر داخلی برای شکمم
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4419 خیلی استرس دارم بخدا از کاروزندگی افتادم🥲الان باز برم آز بدم متوجه میشن؟ استرست تنها دلیل پریود نشدنته،حرف گوش کن از منی ۸ ۹ ساله متاهلم،توهم زدی خواهر من آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4419 بخدا از کاروزتدگی افتادم از استرس🥲امروز برم آز بدم کسی میفهمه ینی؟میخام آز بدم خیالم راحت شه بعد بر ... کسس که نمیفهمه ولی به جان خودم رفتنت الکیه،فقط برو داخلی برا شکمت آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
m_trk مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 918 استرست تنها دلیل پریود نشدنته،حرف گوش کن از منی ۸ ۹ ساله متاهلم،توهم زدی خواهر من میدونم بخدا توهم زدم ولی خیالم میخام تخت بشه😭توروخدا میشه بگید میفهمه کسی اگ باز بتا بدم؟🥲