2777
2789

حال روحی خوبی ندارم به شدت افسرده ام هیچکس درکم نمیکنه نمیفهمن واقعا دست خودم نیست از طرفی فشار مالی بدترش میکنه نمیتونم حتی برم مشاوره

شوهر عوضی که همش در خواست رابطه میکنه متنفرم ازش ویع جورایی هم بهم خیانت کرده البته جنسی نه

اصلا حال حوصلش ندارم وقتی میبنمش حالم بهم میخوره نمخوام حتی یه ساعت باهاش باشم

بزور درخواست رابطه میکنه ولی من حالم ازش بهم میخوره حس تجاوز بهم دست میده حالم بد میشه

بچه پنچ ماهه دارم نمیدونم کجا فرار کنم از دستش

چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری و مشکل مالی هم داری  و مستقل نیستی از این لحاظ از لحاظ روحی هم افسرده ای پس کاندید طلاق نیستی دوست من 

الان جدابشی اول مشکلاته

طلاق شجاعت اراده شخصیت قوی استقلال مالی و امادگی روحی میخواد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

زندگی یه روزایی بهمون فشار میاره خسته میشیم کم میاریم مخصوصا که شما بچه کوچیک هم داری بیشتر خسته میشی به نظرم به خودتون فرصت بده انشاالله که این دوره گذرا باشه و برا حفظ زندگیت تلاش کنی هیچ وقت زود تصمیم نگیر

از اول دوسش نداشتی ؟ مشکل اصلیت باهاش چیه ؟

دوستش نداشتم ولی میتونستم باهاض زندگی کنم

مشکلات به مرور زیاد شد به حدی که الان حالم ازش بهم میخوره درک نکردنش خودخواهیش به حرف خانوادش بودنش

زندگی یه روزایی بهمون فشار میاره خسته میشیم کم میاریم مخصوصا که شما بچه کوچیک هم داری بیشتر خسته میش ...

فرصت دادم درست نشد بدتر شد خیلی خستم کاش میتونستم همه چیو بزارم برم