2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخواد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

من میدونم دردت چیه

خیلی از خانوما ار وسطای بارداری تا بچه شبا بخوابه این حالت تو میشن

تو خیلی خیلی خسته ای و اینو دوست داری درک کنند

منم توی زایمان هام اینطوری میشدم مخصوصا اینکه خانواده شوهر سر زده خونمون میومدن خونم شلخه تو ایراد میگرفتن من اون موقع له میشدم

مردها زیاد متوجه اوضاع نیستن که درک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فشار مالی . اذیتای نوزادتون و از ی طرف بی درک بودن همسر تو این شرایط بیشتر داره شمارو اذیت میکنه . باید بری مشاوره . شوهرت اگ یکم درکت کنه و کمک داشته باشی قطعا حالت بهتر میشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه داری و مشکل مالی هم داری  و مستقل نیستی از این لحاظ از لحاظ روحی هم افسرده ای پس کاندید طلا ...

نمیتونم به زندگی هم ادامه بدم حالم خیلی بده بطوری که همش میخوام خواب اور بخورم فقط بخوابم نفهمم اطرافم چی میگذره

ببین عزیزم شمار هر چقدر به تنفر از شوهرت فکر کنی به بدیاش فکر کنی خودت و اذیت می کنی زندگیتو خراب می کنی هر چی بود و بذار کنار از الان شروع کن به خوب بودن ومهربون بودن بخدا اثرشو خودت اول میبینی زندگی های ما هم آش دهن سوزی نیست زندگی همینه ..... یچیزیم بدون بکار بد هر چقدر فکر کنی آسیبش بیشتر میشه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
فشار مالی . اذیتای نوزادتون و از ی طرف بی درک بودن همسر تو این شرایط بیشتر داره شمارو اذیت میکنه . ب ...

دقیقادهمینا اذیتم میکنه

ولی شوهرم اصلا درکم نمیکنه فقط رابطه میخواد حالشو کرد بقیش بدرک که من حالم خوب نیست

نمیتونم به زندگی هم ادامه بدم حالم خیلی بده بطوری که همش میخوام خواب اور بخورم فقط بخوابم نفهمم اطرا ...

بچه پنج ماهه داری مگه شیر نمیخوره؟ارام بخش نخوریا  ممکنه بهش صدمه مغزی بزنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من میدونم دردت چیه خیلی از خانوما ار وسطای بارداری تا بچه شبا بخوابه این حالت تو میشن تو خیلی خیلی ...

وای دقیقا وقتی مادرشوهرم بچمو میداد دستم میخواست بره خونشون احساس میکردم با یه موجود ترسناک تنها شدم همش میگفتم خدایا اگه گریه کنه چیکار کنم اگه نتونستم ارومش کنم چی !! گذشت ولی خیلی سخت گذشت 

بچه اول روحیه و انرژی زیادی از آدم میگیره

نمیتونم به زندگی هم ادامه بدم حالم خیلی بده بطوری که همش میخوام خواب اور بخورم فقط بخوابم نفهمم اطرا ...

خواب اور که میخوری اون بچه معصوم چیکار میکنه پس شما دچار افسردگی بعد زایمان شدی.بهتره بری دکتر دارو بده تا از این بدتر نشده حالت

ببین عزیزم شمار هر چقدر به تنفر از شوهرت فکر کنی به بدیاش فکر کنی خودت و اذیت می کنی زندگیتو خراب می ...

به بدی هاش قکر نمی کنم اصلا بهش فکر نمی کنم نمیدونم حالم اصلا خوب نیست حتی وقتی زنگ میزنه دوست ندارم صداش بشنوم انقدر متنفرم ازش

بدی هاش خیلی زیاده به طوری که برا غریبه بیشتر از من ارزش میده