2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخواد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقادمنم همین حس دارم از روز اول 

مامان خوشگل به خدا این احساس و همه ما داشتیم هممون خسته میشدیم یه شب ها تا صبح بیدار میموندیم وگریه میکردیم 

ولی میگذره به خدا یه مدت دیگه یادت میره میدونم تو الان تو اون شرایطی و قبول این حرف برات سخته ولی تحمل کن از کسی کمک بگیر برات راحت تر باشه 

دقیقادهمینا اذیتم میکنه ولی شوهرم اصلا درکم نمیکنه فقط رابطه میخواد حالشو کرد بقیش بدرک که من حالم ...

باهاش حتما صحبت کن بگو ک اینجوری اذیتی . ازش کمک بخاه تو این مواقع دست ب کمکت باشه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دوستش نداشتم ولی میتونستم باهاض زندگی کنم مشکلات به مرور زیاد شد به حدی که الان حالم ازش بهم میخوره ...

مشکل عمیقه اما بالاخره راه حلی پیدا میشه.

اول تلاش کنید افسردگیتون حل بشه بعد چیزای دیگه

از بعد بچه شدیدتر شد 

افسردگی پس از زایمان هم هست 

گرمیجات زیاد بخور برنج هم نخور

ببین شاید خیلی ها احساس خوشبختی کنن ولی کسی واقعا خوشبخت نیست تهش یه مریضی داره یا مرگ یه عزیزی یا همسر بداخلاق و‌ .... 

تو همین نی نی سایت هیچ کسو ندیدم زندگیش گل و بلبل باشه همه یه مشکلی دارن 

مشکلاتت در حد طلاق نیست 

مردا فکر میکنن رابطه داشته باشن دارن محبت میکنن ی حال طرفو خوب میکنن 

نیازهاتو رک بهش بگو

عزیزم هیچی هیچی دوسش نداری ؟چیشو دوست نداری ؟مبشه برام واضح تر توضیح بدی تا کمکت کنم؟

اصلا دوستش ندارم به حدی که صداش دیدنش حالمو بد میکنه اینجوری نبودم یه مدت انقدر بدی کرد که دیگه نمیتونم تحملش کنم

به نزدیکترین کسم پیام عاشقانه داده و موقعه ای که نیاز داشتم  بهش پشتمو خالی کرد خانوادش بهم فوش دادن ساکت شد

تو بدترین شرایط که داشتم مطب دکترا میگشتم که تقصیر خودش هم بود نه تنها کنارم نبود بلکه بهم تهمت زد رفته گفته معلوم نیست از صبح تا شب کجا مبره با اینکه خودش میدونست دکتر میرم

گریه کنم اصلا نمیگه چته هیچوقت ارومم نکرده ازش متنفرم به حدی که حتی صداش ازارم میده کاش راهی داشتم میرفتم

اصلا دوستش ندارم به حدی که صداش دیدنش حالمو بد میکنه اینجوری نبودم یه مدت انقدر بدی کرد که دیگه نمیت ...

عزیزم واقعا متاسف شدم ،حق داری

ببین الان که میگی راه برگشتم نداری پس سعی کن کمتر رنج بکشی یه مدت سعی کن خوبیاشو ببینی فقط 

و داستان های گذاشته هم فراموش کن 

سرتو گرم بچه کن ،باهاش بحث و مجادله هم نکن 

یه مدت برو تو لاک سکوت و بی خیالی نه خیلی گرم باش نه خیلی سرد 

می‌دونم سخته اما یکم راهبرد خودتو عوض کن ببین اون تغییر می‌کنه یا نه