2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا چقد ذهنیت مهمه واقعا چقد با ارامش میگید

یه غولی به نام کنکور و نهایی ساختن که مخصوصا دخترارو داره نابود می‌کنه ، پسرا که نهایت میریم سرکار

بیخودی فقط شلوغش میکنن ، هرچی بلد بودی بنویسی تو نهایی نمره میاری راحت فقط نباید جایی رو خالی بزاری

یه غولی به نام کنکور و نهایی ساختن که مخصوصا دخترارو داره نابود می‌کنه ، پسرا که نهایت میریم سرکار ...

به منم یه کمک برسون مرسی🥲😂

تا درس ۴ دینیو خوندم الان نمیدونم چیکار کنم برم ادامش یا مرور کنم یا نمونه سوال بزنم

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

طبیعیه ک  مگ باید چیکار کنه

اگ مث ادم نشسته بود سر درسش از شنبه مینشست میخوند الان نمیخواست تا نصف شب بیدار باشه استرس بکشه بخونه ببینه تموم میشه یا نه بعد این تو سال تحصیلی نشسته مث اوسکلا تست میزده  😐 خیر سرش تیزهوشانم هس فقط رفتن وقتشونو گذاشتن رو تخصصیا 

دلمون براش میسوزه انقد فشار رو خودش میاره  ..حالا علاقه ای هم ب دینی نداره زیاد تایم روش نذاشته بوده الان استرس گرفتتش نمیدونه چیکار کنه 🚶🏽‍♀️😐

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

نه میدونم قبول نمیشم سال بعد چشه مگه  سختگیری دارن درسته ولی زندگی ب اخرش نمیرسه ک باشه🌱

نه ایتطوری نگو منم امسال خیلی تنبلی کردم ولی چه میشه کرد دیگه سال آخر فشار از همه لحاظ زیاده ولی من خودم آدم پشت موندن نیستم خیلی داغونم همین الانم

یه غولی به نام کنکور و نهایی ساختن که مخصوصا دخترارو داره نابود می‌کنه ، پسرا که نهایت میریم سرکار ...

وای واقعا ما خیلی داریم اذیت میشیم خیلی استرس و فشار رومونه اونم با این جو سنگین و ترسناک تجربی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن