2777
2789
من استرس سرگیجه میگیرم همش هعیییی خدا ازشون نگذره  میگن سخت قراره بیاد یعنی مفهومی الان همه آیه ...

حفظ که نه ولی پیامشون رو بلد باش کلا بدون درمورد چی میگن

منم ب تابستون فک میکنم میخام جبران کنم از درس دور بودم ی سال خداکنه افسردگیم باز نیاد سراغم

انشاللع ولی یه استراحت کن انشاللع که قبول بشی امسال به سال بعد نیافته دعا کن برای منم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجی فقط اومدم بگم مث داداش من نکنید یکشنبه امتحان داره الان تو اتاق کناری نشسته ورور تند تند میخونه ...

طبیعیه ک 

مگ باید چیکار کنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ترس چی برا چی کم بیاری  آزمون دانشگاه هاروارد نیس که یه دینیه  سخت نگیر سخت میگذره

وای دقیقا چقد ذهنیت مهمه واقعا چقد با ارامش میگید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
انشاللع ولی یه استراحت کن انشاللع که قبول بشی امسال به سال بعد نیافته دعا کن برای منم

نه میدونم قبول نمیشم

سال بعد چشه مگه 

سختگیری دارن درسته ولی زندگی ب اخرش نمیرسه ک

باشه🌱

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بچه هاومن تا درس ۴ خوندم مرورم نکردم چیکار کنم الان؟ تا صب میتونم بیدار بمونم فقط گیجم نمیدونم اول ...

ببین اگر کمال گرا نیستی برو نمونه سوال حل کن با پاسخنامه بیشتر درسارو اینجوری میخونی بعد یه سری به کتاب بزن

خب بستگی داره به پایش

من قبل عید کامل خونده بودم همرو

تو فرجه هم واسه مرور اول نمونه سوال زدم پنج تا بعد هر درسو جدا خوندم و از خودم پرسیدم

میشه چند بار خوندن؟

هیچی هم یادم نیست البته

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم