2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست
نمیخواد نشون بدی هی میخوان ایراد بگیرن اعصابتم خورد میکنن

موافقم 

وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد نشون بدی هی میخوان ایراد بگیرن اعصابتم خورد میکنن

دقیقا نگران همینم،باید بگم اگه میخان هماهنگ کنن بیان خونمون ببینن

کسی ب این راحتی نمیتونه هماهنگ بشه با ما  چون سرکاریم 

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
خواهشا انقدر همه چیزو به دید شک نگاه نکنین!! خب فیلم عروسی دیدنش خوشاینده... بنده خداها دوست دارن ب ...

عزیزم دید شک نیست این حساسیتا پیش میاد، درسته ک خوبه دیدنش ولی با نظر خانومای دیگه موافقم گاهی وقتا بی مراعاتی میکنن یه حرفایی گفته میشه و همون باعث مشکلات بعدی میشه

البته من با خانواده همسرم مشکل ندارم ی درجه عقب تر میتونن حرفایی بزنن ک همه رو حساس کنن و مشکل ایجاد بشه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

خب این همه هزینه کردی تالار و آتلیه و باغ و ... رفتی چه اشکال داره ببینن ؟ اگه نخواستی بهشون بدی بگو تشریف بیارید منزل دور هم ببینیم. البته یه راه پیچوندن هم همینه میگی بیان منزل باهم ببینیم ولی اصلا دعوتشون نکن ...

خب این همه هزینه کردی تالار و آتلیه و باغ و ... رفتی چه اشکال داره ببینن ؟ اگه نخواستی ب ...

آره فقط خواهر برادراش ببینن کافیه ب نظرم میگم همونا بیان خونمون ببینن  

سلااام دوستان عزیز.     من تازه وارد اینجا شدم. تاپیک جالبیه

مرسی عزیزم ولی این تاپیک یکم قدیمی شده بیا تو قسمت تبادل نظر اونجا تاپیکای جدید رو میبینی  

عزیزم اگر واقعا حوصله حرفهای بعدشو نداری با شوهرت هماهنگ کن... هرکس سراغ فیلم عروسی گرفت بگو شوهرم اجازه نمیده فیلم عروسیمونو کسی ببینه چون صحنه های خصوصی زیاد داره  

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

من خودم وقتی یه شب مادرشوهرم اینا و جاریم رو دعوت کردم فیلم رو هم اوردم زنونه رو خانوما دیدن مردونه رو هم اقایون که برای شام اومدن دیدن و وقتی گفتن بیار خونمون  فلانی اومده ببینه من گفتم  بهشون بگید بیان خونمون درخدمتشون هستیم اقامون اجازه نمیده فیلممون رو بیارم بیرون از خونه

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
من خودم وقتی یه شب مادرشوهرم اینا و جاریم رو دعوت کردم فیلم رو هم اوردم زنونه رو خانوما دیدن مردونه ...

عاخه من خونه نیستم خخخ

کارمندم اکثرا خونه نیستم مهمونی دادنم سخته تا برسم خونه شام بزارم و اماده بشم دیر میشه

عزیزم اگر واقعا حوصله حرفهای بعدشو نداری با شوهرت هماهنگ کن... هرکس سراغ فیلم عروسی گرفت بگو شوهرم ا ...

صحنه خصوصی رو خوب اومدی