2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

858 بازدید | 42 پست

دیشب رفتیم خونه مادر همسرم خاهرش بهم گفت زنداداشای دیگه گفتن فیلم عروسی آماده شد بهمون خبر بدن بیایم ببینیم!!!  

ازطرفی زن پسر عموشم همین درخواست رو داده بوده!!!

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

اینم بگم فیلم عروسی داییمو من هنوز ندیدم،دیشب بهم گفتن یکم جا خوردم ولی روم نشد یهویی بگم نه،گفتم شاید واسه من اینطوری جا افتاده

بنظرتون چیکار کنم؟؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم نیس یعنی؟؟ حتی اون فامیلشون؟

خودم با زن داداشاش مشکل نداشتم ولی اون ک یکم دورتره چی؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
دوست نداری هیچکس ببینه؟ یا نمیخواهی اقایون ببینن؟

نه اینکه دوس  نداشته باشم ولی واسم جالب بود ک کسیایی ک یکم دورترن خاستن

من خودم روم نمیشه بگم عاخه

زن پسر عمو بوده برادرزن پسر عمو نبوده كه

نه ازون لحاظ!

ما آخر شب مختلط بودیم ازون لحاظ مشکل ندارم 

پس بگم بیان خونه ببینن،اکی مرسی  

ما که فیلممونو خونواده ی شوهرمم کامل ندیدن

چون دوتا فیلمبردار داشتیم یکیش مرد بود تو یه قسمتایی از فیلممون هست

هم اینکه من تو خیابون شنل سرم نبود هی میخان حرف بزنن ماهم فقط تالارو گذاشتیم دیدن

گفتیم بقیه کلیپه چیز خاصی نیس  

خيلي خوش ميگذره اتفاقا عزيزم از بعد مثبتش ببين آفرين خيلي منطقي هستي

مرسی عزیزم 

ما که فیلممونو خونواده ی شوهرمم کامل ندیدن چون دوتا فیلمبردار داشتیم یکیش مرد بود تو یه قسمتایی از ...

ما هم ی مردونه  داریم ی زنونه و آخر شب ک مختلط بوده

والا فیلم عروسی من رو چه تو خونه خودمون چه خونه بابام چه خونه پدرشوهرم همه محارم دیدن.

10بار دیدین حداقل.هر بارم یه چیز جدید پیدا میکنیم غش میکنیم از خنده.

فیلم عروسی جاریم هم 500بار دیدم کلی خندیدم بابا راحت باش.

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن