شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 عنوان فیلم عروسی 858 بازدید | 42 پست دیشب رفتیم خونه مادر همسرم خاهرش بهم گفت زنداداشای دیگه گفتن فیلم عروسی آماده شد بهمون خبر بدن بیایم ببینیم!!! ازطرفی زن پسر عموشم همین درخواست رو داده بوده!!!بنظرتون چیکار کنم؟؟؟اینم بگم فیلم عروسی داییمو من هنوز ندیدم،دیشب بهم گفتن یکم جا خوردم ولی روم نشد یهویی بگم نه،گفتم شاید واسه من اینطوری جا افتادهبنظرتون چیکار کنم؟؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید 1396/04/19 | 11:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانی_ام3796 عضویت: 1395/05/23 تعداد پست: 1892 همسر من گفت فیلم عروسی ما به هیچ وجه از خونه خارج نمیشه هر کی دوس داره بیاد خونمون ببینهبعدشم همش سرکاریمو خیلی جدی تعارف نمیزنیم به بقیه که بیان ببینن
zalzalak عضویت: 1394/07/22 تعداد پست: 15062 وا! چه اشکال داره من خودم به همه میگم فیلم عروسیتونو بزارین ببینیم ! فیلم خودمم واسه همه داوطلبانه میزارم دخترم تمام زندگی من
زلف_پریشان عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2122 نخب اصولا وقتي ميان همه جنع ميشن مي بينن و تجديد خاطراتخيلي باحاله كهمشكل كجاست؟
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 مهم نیس یعنی؟؟ حتی اون فامیلشون؟خودم با زن داداشاش مشکل نداشتم ولی اون ک یکم دورتره چی؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 دوست نداری هیچکس ببینه؟ یا نمیخواهی اقایون ببینن؟ نه اینکه دوس نداشته باشم ولی واسم جالب بود ک کسیایی ک یکم دورترن خاستنمن خودم روم نمیشه بگم عاخه (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 زن پسر عمو بوده برادرزن پسر عمو نبوده كه نه ازون لحاظ!ما آخر شب مختلط بودیم ازون لحاظ مشکل ندارم پس بگم بیان خونه ببینن،اکی مرسی (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
هانی_ام3796 عضویت: 1395/05/23 تعداد پست: 1892 ما که فیلممونو خونواده ی شوهرمم کامل ندیدنچون دوتا فیلمبردار داشتیم یکیش مرد بود تو یه قسمتایی از فیلممون هستهم اینکه من تو خیابون شنل سرم نبود هی میخان حرف بزنن ماهم فقط تالارو گذاشتیم دیدنگفتیم بقیه کلیپه چیز خاصی نیس
زلف_پریشان عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 2122 نه ازون لحاظ! ما آخر شب مختلط بودیم ازون لحاظ مشکل ندارم پس بگم بیان خونه ببینن،اکی ... خيلي خوش ميگذره اتفاقا عزيزم از بعد مثبتش ببينآفرين خيلي منطقي هستي
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 خيلي خوش ميگذره اتفاقا عزيزم از بعد مثبتش ببين آفرين خيلي منطقي هستي مرسی عزیزم (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 ما که فیلممونو خونواده ی شوهرمم کامل ندیدن چون دوتا فیلمبردار داشتیم یکیش مرد بود تو یه قسمتایی از ... ما هم ی مردونه داریم ی زنونه و آخر شب ک مختلط بوده (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
مامان_مهدیس95 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 1698 والا فیلم عروسی من رو چه تو خونه خودمون چه خونه بابام چه خونه پدرشوهرم همه محارم دیدن.10بار دیدین حداقل.هر بارم یه چیز جدید پیدا میکنیم غش میکنیم از خنده.فیلم عروسی جاریم هم 500بار دیدم کلی خندیدم بابا راحت باش. دکتر مهدیس به اتاق عمل دختر من رو صدا میکنن