2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست
والا فیلم عروسی من رو چه تو خونه خودمون چه خونه بابام چه خونه پدرشوهرم همه محارم دیدن. 10بار دیدی ...

منم خودم از وقتی گرفتم سه چهار بار دیدمش هربارم میبینم دوس دارم بازم ببینم

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

ما فقط همسرم گفت فیلم عروسی خونمونه و هز کی میخواد ببینه بیاد اینجا ولی خب البومم که گرفتم اون کوچکه اشانتیون بردم خونه مادرشوهرم و خواهر شوهرم نشونشون دادم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداره 

اگر دوست داری بزار ببینن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ما فقط همسرم گفت فیلم عروسی خونمونه و هز کی میخواد ببینه بیاد اینجا ولی خب البومم که گرفتم اون کوچکه ...

ما دیشب تازه آلبوم گرفتیم مستقیمم رفتیم خونه مادرش خاهرشم دید   

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
ما دیشب تازه آلبوم گرفتیم مستقیمم رفتیم خونه مادرش خاهرشم دید    

خیلی هم عالی خوشبخت باشین کنار هم عزیزم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

وا خب چیه مگه دیدن خاطرست دیگه.پس چرا فیلم میگیریم. من که پنج ساله به خواهر شوهرم میگه فیلم عروسیت رو یبار بیار که اون قسمت که منو شوهرم رقصیدیم بیینیم نمیاره.

وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش
خیلی هم عالی خوشبخت باشین کنار هم عزیزم 

سلامت باشی عزیزم مرسی

الهی که خوشبخت و شاد باشید در کنار هم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

مادرشوهرم منم به همه میگفت بریم خونه لی لا فیلم عروسیشو ببینیم همه رو دعوت میکرد 

بعدش امدن 20 با فیلم ما رو دیدن یکی دو جای فیلم که ما همدیگه رو میبوسیدیم تو باغ و ... میگفت پررو ها ... جلو همه منم خوشم نیامد فیلمو گذاشتم تو چمدان هر کی بگه میگم در دسترس نیست والا 

دیدنش اشکال نداره اما من از اینکه هر کسی بیاد خونم فیلم ببینه و من فقط باید پذیرایی کنم و بریز و بپاششون رو جمع کنم احرشم بهم متلک بگم خوشم نیامد .برای همین میگم یه بار بزار ببینم بعدش دیگه رو نده که میشه سریال هفتگی 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وا خب چیه مگه دیدن خاطرست دیگه.پس چرا فیلم میگیریم. من که پنج ساله به خواهر شوهرم میگه فیلم عروسیت ر ...

ما چون میذاریم طرف اگه خودش خواست میاره میبینیم و خودمون پیشنهاد نمیدیم واسم سوال پیش اومد عزیزم

مادرشوهرم منم به همه میگفت بریم خونه لی لا فیلم عروسیشو ببینیم همه رو دعوت میکرد  بعدش امدن 20 ...[/QUOTE]

[QUOTE=43823461]مادرشوهرم منم به همه میگفت بریم خونه لی لا فیلم عروسیشو ببینیم همه رو دعوت میکرد  بعدش امدن 20 ...

دقیقا از حرفای بعدشم میترسم وگرنه اگه کسی چیزی نگه ک مشکلی نیست

ازون قسمت بریز و بپاششم همینطور خخخ عاخه نیستم خونه ک بتونم جوری ک میخام پذیرایی کنم و بعد مهمونی ب خونه برسم 

ولی بازم اگ حرفی توش در نیاد خوبه مشکلی ندارم

دقیقا از حرفای بعدشم میترسم وگرنه اگه کسی چیزی نگه ک مشکلی نیست ازون قسمت بریز و بپاششم همینطور خخخ ...

حرف رو که میزنن 

مادرشوهرم یه خواهر خیلی پر مدعاداره پسرش تو فیلم ما نوشیدنی میخوره مادرشوهرمم رفته بود بهش گفته بود اینم کلید که الکی میگید ....داستانی بودا 

اگه گذاشتی حتمل قستهای خصوصی رو بزن بره نذار ببین 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ما چون میذاریم طرف اگه خودش خواست میاره میبینیم و خودمون پیشنهاد نمیدیم واسم سوال پیش اومد عزیزم

منم تا حالا پیش نیومده به کسی بگم معمولا خودشون میذارن. فقط عروسی خواهر شوهرم رقص حناشون رو منو شوهرم تنهایی دوتایی رقصیدیم خیلی دوست داشتم ببینم که نذاشت. اما یه توصیه خواهرانه. در مورد خانواده شوهر با احتیاط باش شاید مثل دوستمون یه اظهار نظری موقع دیدن فیلم کنند که تو ناراحت بشی. به نظرم بپیچونی و نبری خیلی بهتره. من بودم نمیبردم ببینن

وقتی برای دیگران لقمه بزرگ تر از دهانشان باشی، آن ها چاره ای ندارند جز آنکه"خردت کنن"تا برایشان اندازه شوی... پس مراقب معاشرت هایت باش