2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی حرف درستیه تو پارتی و کوچه خیابون نباید دنبال زن زندگی گشت.. ولی خودمم نمیدونم کجا باید گذ ...

لابد تو جلسه قرآن 😂😂😂😂😂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بازم ربطی ندارها  کوچه خیابونو درک نمیکنم ایرادش چیه ولی چطوریه دخترایی که پارتی میرن زن زندگ ...

اره درسته

حرفتون منطقیه

اما اینم‌بگم خیلیا ازادی رو با بی بند باری اشتباه میگیرن...

اره درسته حرفتون منطقیه اما اینم‌بگم خیلیا ازادی رو با بی بند باری اشتباه میگیرن...

درسته ولی پارتی رفتن بی بندوباری نیست😅

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
آهاااااا پس هرکی که شاغله و خدمت رفته یعنی مرد زندگیه؟😐 پس چرا انقدر آمار خیانت مردها زیاده🤔 مرد ...

مرذی که شاغل نباشه توانایی اداره زندگی ندار

در مورد خیانت دو‌طرف مقصرن

و اصلی ترین مقصر نظام اموزش و پرورشه

چون به ما هنر زندگی کردن یاد نداده

یاد نداده چ رفتاری کنیم...

چرت مطلق  آدمیم اخرهفته دلمون میخوادبریم بیرون نه اینکه بمونیم خونه این اقاهه ازاوناست زن بگی ...

😂😂😂منظورش از مهمونی  پارتیه😂😂

صد در صد مخالف پارتیم😂😂

همونو بگو بدبخت اوناییکه فقط نشستن ببینن مردهاچی دوست دارن

مردها هم روز به روز پررو تر ارث پدرشونو از زنا طلب دارن درحالیکه خودشون هر غلطی دلشون بخواد میکنن. زنا محل سگ نباید بدن به همچین چرندیاتی. هر کی هم مثل این اقای استارتر از این مطالب سخیف بزاره باید باهاش برخورد شه

دبیرستانی وارد تاپیکام نشه خسته شدم از بچه مچه های توی نی نی سایت😭 طرف میاد نصیحتمون میکنه اخر میبینیم ۱۴ سالشه😭

مخصوصا تونی نی سایت نیس مردزدندگی

اونا که یه مشت خاله زنکی بیش نیستن🫠

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
مرذی که شاغل نباشه توانایی اداره زندگی ندار در مورد خیانت دو‌طرف مقصرن و اصلی ترین مقصر نظام اموزش ...

خب پ اصلی ترین علت پارتی رفتن خانومها هم نظام اموزش پرورشه!!!

خیانتهاتونو گردن همه چی میندازید بخدا

به مادرت و خواهرت بیپار برات پیدا کنن بنظرم خیلی درست میگفت 

فعلا ی کم زوده...

کلا  پیدا کردن زوج ازدواج‌سخته

زوج‌دوستی به راحتی پیدا میشه از همون کوچه خیابون

اما زن‌زندگی خیلی خیلی سخته خدایی

مرذی که شاغل نباشه توانایی اداره زندگی ندار در مورد خیانت دو‌طرف مقصرن و اصلی ترین مقصر نظام اموزش ...

قبول ندارم تو همه خیانت ها دو طرف مقصر باشن. البته شاید بعضی ها خانومی که تازه زایمان کرده و نمیتونه به خودش برسه و آقا کمک نمیده و فکر میکنه وظیفشه رو برا خیانت آقا حق بدن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست