2777
2789
درسته ولی پارتی رفتن بی بندوباری نیست😅

اشتباه نکن...

الان جوانی...

ادمایی محدودی داریم پارتی نرن و شل نکنن...

نمیدونم متوجه منظورم هستی یا ن

وقتی در معرض اشتباه قرار بگیری صد در صد اشتباه میکنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پ اصلی ترین علت پارتی رفتن خانومها هم نظام اموزش پرورشه!!! خیانتهاتونو گردن همه چی میندازید بخدا

افرین

حالا که بحث خیانت شد هم خانما و اموزش پرورش مقصرن 

اخی مردا چقدر مظلوم و پاکن 

زن زندگی کسیه که دنبال پیشرفته ودرامد واستقلال

ب حرف هیچ کس اهمیت نمیده وبرابقیه زندگی نمیکنه 

چه با مرد چه بی مرد میتونه زندگی کنه .....

بعدازدواجم زندگی ومسافرت با دوستاش تحصیل وکارکردنو وپیشرفتوواسه هیچ احدی کنارنمیزاره

همشم دنبال نظرمردهانیس

مرذی که شاغل نباشه توانایی اداره زندگی ندار در مورد خیانت دو‌طرف مقصرن و اصلی ترین مقصر نظام اموزش ...

تا جایی که من تو این سایت خوندم طرف یا با منشی خودش به زنش خیانت کرده یا با همکار خانومش 

اشکال از آموزش و پرورش هم نیست 

اشکال از اون مغزهای کوچیک خودمونه 

طرف دکتر بوده ۳ تا هم بچه داشته اون وقت با منشیش ریخته روهم  این آقا هم کار داشته هم تحصیلات عالی هم پایان خدمت پس چرا مرد زندگی نبوده و عین آدم زندگی نکرده؟؟؟؟؟؟؟

همه چی به ذات آدم بستگی داره به تربیت و فرهنگ بستگی داره نه به چیز دیگه ایی

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
اشتباه نکن... الان جوانی... ادمایی محدودی داریم پارتی نرن و شل نکنن... نمیدونم متوجه منظورم هستی ...

پارتیای زیادی تو زندگیم نرفتم ولی احساس میکنم تصورتون از پارتی یه چیز دیگست👀

بهرحال معنی بی بند و باری برای هرکس ممکنه متفاوت باشه و بستگی به اعتقاداتش داره

ولی اینکه بگیم کسایی که پارتی میرن یا خیابون زن زندگی نیستن و خصوصا جنسیتی کردن این قضیه صد در صد اشتباهه

(معنی اینو نمی‌فهمم یعنی چی خیابون، خیابونم نباید بریم؟😂)

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
تا جایی که من تو این سایت خوندم طرف یا با منشی خودش به زنش خیانت کرده یا با همکار خانومش  اشکا ...

من منظورم از طلاقه...

خیانت بی ذاتی هست

اما دلیل خیانت رو‌هم باید پیدا کرد

چرا ما خیانت میکنیم؟خیانت رو کی میکنه؟برادر من

برادر شما

ما زیر مجموعه ی جامعه ایاز هر ۱۲ تا ۷ تا طلاقه؟چرا؟ما که همه ادعای بلد بودن داریم

چرا ب طلاق میرسه؟

پس نتیجه میگیریم همه ادعاییم فقط

هنر زنذگی بلد نیستیم

هنر بخشش بلد نیستیم

هنر گذشت بلد نیستیم

من منظورم از طلاقه... خیانت بی ذاتی هست اما دلیل خیانت رو‌هم باید پیدا کرد چرا ما خیانت میکنیم؟خی ...

متاسفانه هیچ هنری بلد نیستیم🤦‍♀️اونم برای زندگی مشترک

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
من منظورم از طلاقه... خیانت بی ذاتی هست اما دلیل خیانت رو‌هم باید پیدا کرد چرا ما خیانت میکنیم؟خی ...

برو بابا برا خیانت مردا فلسفه میبافه شما مردای ایرانی خیانتاتون از ذات و پر توقعی و مردسالاریتون میاد که همیشه از زن بردگی کشیدین و هر جور خواستین رفتارکردین با زن. هیچ دلیلی جز پررویی و مردسالاریتون نداره و تو هرررر منصب و هر جایگاهی باشین خیانت میکنین. تویی که طومار فلسفی مینویسی برای خیانت مرد اگه خیانت زن بود هم همینارو میگفتی؟ دیدی که زنای این دور و زمونه پشیزی به چرت و پرتاتون اهمیت نمیدن این مزخرفات 20 سال پیش خریدار داشت الان زنا هر جوری هستن فقط و فقط به خودشون مربوطه شما مردا هم دوس ندارین هری