بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره درسته حرفتون منطقیه اما اینمبگم خیلیا ازادی رو با بی بند باری اشتباه میگیرن...
درسته ولی پارتی رفتن بی بندوباری نیست😅
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
همونو بگو بدبخت اوناییکه فقط نشستن ببینن مردهاچی دوست دارن
مردها هم روز به روز پررو تر ارث پدرشونو از زنا طلب دارن درحالیکه خودشون هر غلطی دلشون بخواد میکنن. زنا محل سگ نباید بدن به همچین چرندیاتی. هر کی هم مثل این اقای استارتر از این مطالب سخیف بزاره باید باهاش برخورد شه
دبیرستانی وارد تاپیکام نشه خسته شدم از بچه مچه های توی نی نی سایت😭 طرف میاد نصیحتمون میکنه اخر میبینیم ۱۴ سالشه😭
مرذی که شاغل نباشه توانایی اداره زندگی ندار در مورد خیانت دوطرف مقصرن و اصلی ترین مقصر نظام اموزش ...
قبول ندارم تو همه خیانت ها دو طرف مقصر باشن. البته شاید بعضی ها خانومی که تازه زایمان کرده و نمیتونه به خودش برسه و آقا کمک نمیده و فکر میکنه وظیفشه رو برا خیانت آقا حق بدن
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست