2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا.......همین الان ....فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست

نی نی یار جان خواهشا.لطفا با دقت بخونید.......اونی که بهم گفت تربیتش از تو بالاتره من اصلا جوابشو ندادم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چک کردم عزیزم من تعلیق نکردم شما رو ، به خاطر این پست تعلیق شدین   تربیتش از تو بالاتره گزارش ز ...

نی نی یار جان ببین من اصلا حرف نزدم و تعلیق شدم ...........پیام از طرف نی نی سایت برام اومد که یکروز تعلیق شدی بعلت توهین...............من ناراحت شدم خواستم لغو کاربری بشم..................ولی الان میبینم انگار همه چی قاطی شده .....من اصلا چیزی نگفتم که شما گزارش زدید   اون یه کاربر دیگه بود خودمم براش گزارش زدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما زیاد تگ کردین اشتباه شما رو تعلیق کردن؟

من اصلا بلد نیستم تگ کنم  تاپیک قبلیمو نگاه کن از بچه ها خواستم تگ کنن

من اصلا بلد نیستم تگ کنم    تاپیک قبلیمو نگاه کن از بچه ها خواستم تگ کنن

الان این پستی که گذاشتم تو کدوم تاپیک بود؟ تاپیک شما بود؟ برم ببینم خودم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

حتما زیاد تگ کردین اشتباه شما رو تعلیق کردن؟

حالا خداروشکر رفع سو تفاهم شد....  خیلی ناراحت شدم بخاطر هیچی تعلیق شدم  الانم نمیخام لغو کاربری بشم..........میمونم  

الان این پستی که گذاشتم تو کدوم تاپیک بود؟ تاپیک شما بود؟ برم ببینم خودم

من فقط تو تاپیک سگ خونگی بهم توهین شد گزارش زدم......تاپیکم زدم

سلام 

اینم از امامزاده قاسم 

کاش بری جشن رو 

🔰جشن بزرگ دهه ولایت
از عید قربان تا عید غدیر

🔸ایستگاه صلواتی، مسابقه کودکان و بزرگسالان ، غرفه کودکان، مشاوره و پاسخ به مسائل شرعی ،انتخابات

⏰زمان:هر روز از ساعت ۱۷ الی ۲۰

📍مکان:میدان تجریش، خیابان دربند، آستان مقدس امامزاده قاسم علیه السلام

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

من فقط تو تاپیک سگ خونگی بهم توهین شد گزارش زدم......تاپیکم زدم

سلاسلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم میشه خواهش کنم درخواست مو قبول کنید 🙏🙏🙏🙏🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
سلاسلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم میشه خواهش کنم درخواست مو قبول کنید 🙏🙏🙏🙏🙏

گلم معمولا درخواست قبول نمیکنم.........................اگه ممکنه همینجا بگو

بخدا میترسم تعلیق بشم یه خواهشی ازتون داشتم  قبول کنید بعدا لغو کنید درخواست دوستی رو 🙏🙏🙏🙏

بهتون گفتم از خراسان رضوی شهرستان خواف هستم درهمین مورد ازتون یه خواهشی دارم اگهبتونید کمکم کنید تا اخر عمر دعاتون میکنم 🙏😔🙏🙏🙏🙏

بهتون گفتم از خراسان رضوی شهرستان خواف هستم درهمین مورد ازتون یه خواهشی دارم اگهبتونید کمکم کنید تا ...

آهان متوجه شدم کدوم کابر هستید.....................گفتم که......تهرانم  ......حالا ذخیرتون میکنم اگه لباسی چیزی بود ازتون آدرس میگیرم

آهان متوجه شدم کدوم کابر هستید.....................گفتم که......تهرانم ......حالا ذخیرتون میکنم اگه ...

الهی فدات بشم تا اخر عمر دعاتون میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹

سلام من شمارو لغو نکردم ولی اون کاربری که فحش داده بود رو بسته بودم شما شاید جای دیگه ای بحث کردین ت ...

لطفاً پیج من رو هم کلاً حذف کنید.  چون این شماره‌ای که باهاش عضو شدم مال خودم نبوده.  می‌خوام الان پیج رو پاک کنم