نی نی یار جان تو تاپیک سگ خونگی دو تا کاربر بهم فوحش دادن و توهین کردن من اصلا جوابشونو ندادم و براشون گزارش زدم..............بعد شما منو تعلیق کردی؟؟؟؟؟؟؟؟عجیبه آدم هم توهین بشنوه هم تعلیق بشه.............لطفا همین الان منو لغو کاربری کن ..توهین به خودم میدونم تو همچین سایتی بمونم که مدیرش نمیدونه کی مقصره کی مقصر نیست@niniyar 5
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂هیچ عقیدهای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه خواهر دونفر دیگه دارن به هم فهش میدن به هم دیگه دارن فهش می دن ...
نه گلم به من فوحش دادن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سلام من شمارو لغو نکردم ولی اون کاربری که فحش داده بود رو بسته بودم شما شاید جای دیگه ای بحث کردین ت ...
نه عزیزم پیامتونم هست .......من حتی جواب اون کاربرم ندادم .....یک روز منو تعلیق کردید ......لطفا مجدد چک کنید.....بهم پیام دادید.........یکنفر دیگه هم بهم توهین کرد تو همون تاپیک که گزارش زدم براش امروز
چک کردم عزیزم من تعلیق نکردم شما رو ، به خاطر این پست تعلیق شدین تربیتش از تو بالاتره گزارش ز ...
گزارش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه من خواستم لغو کاربری بشم
نه پست شماست اون که به خاطرش تعلیق شدین پستی که نوشتین تربیتش از تو بالاتره گزارش زدم حالت جا بیاد ...
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه پست شماست اون که به خاطرش تعلیق شدین پستی که نوشتین تربیتش از تو بالاتره گزارش زدم حالت جا بیاد ...
اونو که یه کار بر دیگه گفته بود من نگفتم چرا همه چی قاطی شده؟؟؟؟؟؟