2777
2789
من قربونت بشم بزار باهاش حرف بزنم دقیقاا حرفای تورو بهم گفت حتما باهاش حرف میزنم بهت اطلاع میدم ...

قربونت عزیزم لطف میکنی در حقم مدیونت شدم بخدا 🤍🤍🥺هزینش فقط زیاد نمیشه؟ اخه به من برای باطل کردن گف یک تومن ..خیلی زیاد بود برام 

عزیزدلی سلامت باشی گلم 

مرسی 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

قربونت عزیزم لطف میکنی در حقم مدیونت شدم بخدا 🤍🤍🥺هزینش فقط زیاد نمیشه؟ اخه به من برای باطل کردن گ ...

نه نه نگران هیچی نباش

کمکت میکنم دوست منی

فقط بهش بگم

❤️❤️

نگران نباش توروخدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم😍🤍 عزیزدلی قشنگم حتماا ، چقدر قلبت مهربونهه🥺تو هم همینطور خیلی خوشحال میشم بتونم همصحبت بش ...

عشق منی😁❤️

یچیزیو فهمیدم

ادم درست از همون اولش عجیب غریب نیست.

درس میخونم و اینچیزا همجوره دارم رشد میکنم

توعم حال خوب کنی❤️

فک نکنی تنهایی ها

نگران نباش🥲

آبجی باهاش حرف زدم..

چی گفت ؟

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

عشق منی😁❤️ یچیزیو فهمیدم ادم درست از همون اولش عجیب غریب نیست. درس میخونم و اینچیزا همجوره دارم ...

قربونتت😍🤍

اره دقیقا ،چه حرف قشنگی زدی 

خیلی خوبه همینطوریی ادامه بده 😍😍 ، مطمئنم موفق میشی 

عزیزدلمممی😘😘😘یه بغل گرمم کمه اینجا واقعا 

قربونتت😍🤍 اره دقیقا ،چه حرف قشنگی زدی  خیلی خوبه همینطوریی ادامه بده 😍😍 ، مطمئنم موفق میش ...

قربونت بشم:)

آبجی خیلیی میترسم

گفت جن توخونتونه یروز ترک میکنین خونتون رو

وایی

بعد گفت محمد هم تصادف بدی میکنه

یکی بد بلایی سرش میاره

میاد مثل س.. ولی قبولش نکن خیلی کثیفه

قربونت بشم:) آبجی خیلیی میترسم گفت جن توخونتونه یروز ترک میکنین خونتون رو وایی بعد گفت محمد هم ت ...

خدانکنه عزیزم

همون سیده گف؟ مطمئنی درسته؟؟ 

ان شاءالله که هیچی نمیشه نگران نباش یسری وقتا درست نیستن

خدانکنه عزیزم همون سیده گف؟ مطمئنی درسته؟؟  ان شاءالله که هیچی نمیشه نگران نباش یسری وقتا درس ...

حست میگه زن خوبیه و درست گفته؟

خیلی میترسم

گفت این پسر کثیف بوده باعث شده زندگیت زیر و رو بشه و اینچیزا

یچیز دقیق نگفت!

ولی ی سید دیگه حقیقت گفت 

نمیدونم چکنم

حست میگه زن خوبیه و درست گفته؟ خیلی میترسم گفت این پسر کثیف بوده باعث شده زندگیت زیر و رو بشه و ای ...

والا نمیدونم چی بگم مطمئن نیستم 

درکل ازون آقا زیاد حس خوب نگرفتم انرژی منفیش بالا بود ، تصمیمت چیه واسش؟

نه نه نگران هیچی نباش کمکت میکنم دوست منی فقط بهش بگم ❤️❤️ نگران نباش توروخدا

قربونت عزیزم 

راجبم بهش گفتی چیزی نگفت

والا نمیدونم چی بگم مطمئن نیستم  درکل ازون آقا زیاد حس خوب نگرفتم انرژی منفیش بالا بود ، تصمیم ...

برنمیگردههه

فقط میخوام پشیمون بشه

ببین میدونم ادم خوبی نیست و فلان ولی از فکرم نمیره

خسته شدم بخدا

برنمیگردههه فقط میخوام پشیمون بشه ببین میدونم ادم خوبی نیست و فلان ولی از فکرم نمیره خسته شدم بخد ...

طبیعیه خودتو اذیت نکن ۹ ماه رابطه و علاقه و وابستگی به همین راحتی تموم نمیشه ..حالت شاید خوب باشه ولی فکرش کم کم، کمتر میشه باید فرصت بدی به خودت 

سعی کن خودتو زیاد مشغول کنی پیویشو دیگه چک نکنی شمارشو حذف کن بلاک کن خواستی ، که دیگه فکرت نره سمتش 

اینطوری برای همیشه تموم میشه راحت میشی

حسم میگه پشیمون هم میشه ، اما بخواد برگرده هم باز موقته رابطه

گفت خودش باید تماس بگیره

اها..خب پس هیچی🥺زنگ نمیتونم مگر اینکه پیام باشه حتی نمیدونم هزینه چقدره