2777
2789
ببین من دارم برا نهایی میخونم ینی از امشب خب یماهع وقته بعد یکی همجا حرفش برو داره طرف میگم بنظر ...

برای این دست یاریگر و حمایت میبینم ، پاسخ مثبته برات

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله خوب میشه همچی بنظرت بخاطر فکر کردن حس شیشم اینا نیس؟..شاید دعا گرفتن برات ببین یکی گفت این ...

ان شاءالله مرسی عزیزم

اره برام سحر گرفتن راستش بیشتر از ۶ ماهه من تازگیا متوجه شدم 

تاپیکاش هست ..متاسفانه به جایی رسیدم که قشنگ حسش میکنم اطرافم چندن نفر رو با هاله سیاه و چشمای سفید ..اذیتم میکنن

منم دیگه بامدیتیشن اینا سعی میکنم خودمو آروم کنم ،قرآن ک گوش میدم بشدت حالم بد میشه نمیدونم چه کنم🥺

یجورایی درست گفته موافقم باهاش .اونم حس ۶ بود؟ انرزی منفی دورش زیاده آیندش هم بلاتکلیف ، و اینکه پشیمونم درست گفته میشه

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

ببین یشب گریه کردم گفتم خدایا خیلی نگرانم فقط تورو دارم خواب دیدم با ی پسر خیلی خوشگل  مرد ت ...

عزززیییزممم 😍😍😍چه خواب خوبی بوده ان شاءالله که بهترینش برات اتفاق میوفته در حقیقت 

این یه نشونه بوده از طرف خدا که بهت بگه آینده ی شیرینی برات رقم میشه پس اصلا نگران نباش و تلاش کن تا برکتشو تو زندگیت فراوون کنه😍😍🤍🦋

ان شاءالله مرسی عزیزم اره برام سحر گرفتن راستش بیشتر از ۶ ماهه من تازگیا متوجه شدم  تاپیکاش ه ...

خیلی ممنون ازت 

اره همینطور

اون سید بود ابجی

ببین نذر کن

قربونت بشم خدا لعنتشون کنه🥲

برات دعا میکنم

چند سالته؟

بنظرم میتونم کمکت کنم 

از طریق همین سیده

قربونت بشم همیشه برات دعا میکنم خیالت راحت  هیچوقت از یادم نمیری

قربونت عزیزم چقدر مهربونی شما🤍🤍واقعا اون لیاقت تورو نداشته که ارزشت رو درک نکرده حتی 

ان شاءالله که خوشبختی رو تا آخر عمررت بچشی تو زندگیت😍🌌من دلم واقعا روشنه برا آیندت  

عزززیییزممم 😍😍😍چه خواب خوبی بوده ان شاءالله که بهترینش برات اتفاق میوفته در حقیقت  این یه ن ...

چشمم

قربونت بشم گل من

لیشالله همین بشه❤️

ما جز خدا کسی رو نداریم 

من به کسی بد نکردم ک تاوان بدم🥲

ایشالله توکل برخدا ممنون ازت ابجی خیلی خوشحال شدم نگران نباش از الان سعی میکنم همچیز کم کم درست ک ...

قربونت برم کمترین کار بود ، کمکی بود خوشحال میشم روم حساب کنی 

آفرین تو میتونی 😍😍🤍موفق باشییی قشنگم 

قربونت عزیزم چقدر مهربونی شما🤍🤍واقعا اون لیاقت تورو نداشته که ارزشت رو درک نکرده حتی  ان شاء ...

به امید خدا🥺🫠

بمون برام❤️

میدونی چقد بی لیاقتع؟

من پول میزاشتم وسط قرآن براش ک چیزیش نشه و اون..

خدا برا جفتمون خیر بخواد❤️

قربونت برم کمترین کار بود ، کمکی بود خوشحال میشم روم حساب کنی  آفرین تو میتونی 😍😍🤍موفق باشی ...

عزیز دلمی

هرکی بود کلی پول میگرفت🥲

قلب منی❤️

توروخدا حالت بد بود پیام بده حرف بزنیم

فقط حالت خوب بشه

خیلی ممنون ازت  اره همینطور اون سید بود ابجی ببین نذر کن قربونت بشم خدا لعنتشون کنه🥲 برات ...

قربونتت 

اره برام سرکتاب گرفته بود 

نذر چی

خدانکنه قشنگم🤍اره واقعا نمیدونم چه سودی داره براشون..

عزیزمی لطف میکنی خیلی ممنونتم 🥺🦋 الهی که خودت هم حاجترا بشی

من میرم ۱۹ 

اگر بتونی که ممنونت میشم

چشمم قربونت بشم گل من لیشالله همین بشه❤️ ما جز خدا کسی رو نداریم  من به کسی بد نکردم ک تاوا ...

چشمت پرنور عزیزمم تنت سلامت 😍🌌

البته البته ، خودش کنارمونه کمکمون میکنه

قربونتت  اره برام سرکتاب گرفته بود  نذر چی خدانکنه قشنگم🤍اره واقعا نمیدونم چه سودی دار ...

من قربونت بشم

بزار باهاش حرف بزنم

دقیقاا حرفای تورو بهم گفت

حتما باهاش حرف میزنم

بهت اطلاع میدم

خدا بزرگه نگران نباش

به امید خدا🥺🫠 بمون برام❤️ میدونی چقد بی لیاقتع؟ من پول میزاشتم وسط قرآن براش ک چیزیش نشه و اون. ...

قربونت عزیزم ❤

متاسفانه ..کسی که قدر تورو ندونه همون بهتر حسرتش رو بخوره از نداشتنت و مطمئن باش کارما میگیرتش 

عزیز دلمی هرکی بود کلی پول میگرفت🥲 قلب منی❤️ توروخدا حالت بد بود پیام بده حرف بزنیم فقط حالت خو ...

عزیزم😍🤍

عزیزدلی قشنگم

حتماا ، چقدر قلبت مهربونهه🥺تو هم همینطور خیلی خوشحال میشم بتونم همصحبت بشم باهات بخصوص حال خوبی نداشتی 

قربونت برم عزیزم حرفات واقعا حال خوب کن هستن🤍🤍