2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من این کاربر هستم اون اکانتم نیستم ی مدت 

اره دقیقا احساس طرد شدگی زیاد داره 

شما حست درسته

راستش همه گفتن مظلوم نمایی میکنه ولی معلومه حقیقت داشته..بنظرت ته دلش دوسم داره و ارامش هستم براش؟

و اینکه پیام میده؟

منکه پیام نمیدم

سلام عزیزم من این کاربر هستم اون اکانتم نیستم ی مدت  اره دقیقا احساس طرد شدگی زیاد داره  ...

سلام عزیزم شرمنده دیر پاسخ میدم

بله حس کردم پیام بده 

بیشتر درون خودشه غم و ناراحتی زیاد میبینم ازش یا مشکلات روحی که باعث شده فاصله بگیره 

و اینکه حسش خیلی درون حد فکرنمیکنم باشه 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

سلام عزیزم من این کاربر هستم اون اکانتم نیستم ی مدت  اره دقیقا احساس طرد شدگی زیاد داره  ...

ته دلش یه کم حس عذاب وجدان و دوس داشتن میبینم ولی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

سلام عزیزم شرمنده دیر پاسخ میدم بله حس کردم پیام بده  بیشتر درون خودشه غم و ناراحتی زیاد میبی ...

دقیقاا

با دوستش حرف زدم گفت خیلیی مودیه و مشکلات داره تو مدرسه هم همیشه گوشه گیر بود و یدفه غیب میشد 

با اونام نمیره بیرون

موقته همیشه حساش

دشمنت شرمنده❤️

دقیقاا با دوستش حرف زدم گفت خیلیی مودیه و مشکلات داره تو مدرسه هم همیشه گوشه گیر بود و یدفه غیب میش ...

متاسفانه مشکلات خیلی زیاد شدن 

درسته.. من اول فکر کردم تنوع طلبه ولی کلا مشکل داره بنظرت اینده من چی میشه؟ خیلیی نگرانم همش توخو ...

چرا عزیزم نگران چی ؟ یه نگرانیم اره برای خودت میبینم ..استرس زیادی برای سلامتیت خوب نیس سعی کن مدیتیشن داشته باشی درروز .لرزش هم داری گاها؟ 

تلاش میبینم ازت شما تلاش کافی رو برای بدست اوردن شغل و بالا رفتن از پله ی موفقیت تحصیلی رو داری اما این نگرانی زیاد و استرس سمه برات ممکنه مشکلات ایجاد کنه پس کمش کن سعی کنی 

روشنه برام 

متاسفانه مشکلات خیلی زیاد شدن 

نمیدونم حس کردی یا ن

ولی با وجود تموم مشکلات من گفتم پیشتم باهاتم

بمنم ضربه زد

منی ک بمیرمم کسی نمیفهمه

ولی ظاهرم قویه

منی ک تو خانواده ایم ک محدود میکنن

ینی عاشق میشه محمد؟

یا بهتره من وارد زندگیش میشه؟

هعی

چرا عزیزم نگران چی ؟ یه نگرانیم اره برای خودت میبینم ..استرس زیادی برای سلامتیت خوب نیس سعی کن مدیتی ...

چشممم🥺

ابجی پدر و برادرم خیلی اذیت میکنن

کلا دختر ستیزن

ازدواج با غریبه هست یا فامیل؟

من استرسم اون رشته و دانشگاس ابجی 

کلا مدت زیادی من انگار طلسم شده بودم بخدا

همش فضا خونه و مشکلات خانوادگی.تا نذر کردم خوب شدم

ینی دانشگاه و رشتمو اقای جباری اوکی کنه بقیش حله