2777
2789
نمیدونم حس کردی یا ن ولی با وجود تموم مشکلات من گفتم پیشتم باهاتم بمنم ضربه زد منی ک بمیرمم کسی ن ...

فکرنمیکنم اینطور باشه حس میکنم پشیمونی تو دلش هس 

عزیزدلم..حتما خدا یه فرد خیلی خیلی بهتر از این آقا وارد زندگیت میکنه جوری که بگی این همه خوشبختی رو شکر ، جوری برات وقت و ارزش بذاره و محترممم رفتار کنه که از عشق و آرامشش یه دل سیر آروم بگیره قلبت 

خدا با توست فقط بسپار به خودش همه چیزو🤍

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

فکرنمیکنم اینطور باشه حس میکنم پشیمونی تو دلش هس  عزیزدلم..حتما خدا یه فرد خیلی خیلی بهتر از ا ...

اینو حست گفت آبجی؟

ببین تنوع طلبه و الان با دخترای دیگس؟

آبجی خیلی اذیتم کرد نمیدونی زندگیم عوض شد کلا خیلی آسیب زد بهم🙂

میخوام فقط تاوان بده:)

و ب قدری ک همیشه حسرت بکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکرنمیکنم اینطور باشه حس میکنم پشیمونی تو دلش هس  عزیزدلم..حتما خدا یه فرد خیلی خیلی بهتر از ا ...

دوباره کی پیام میده؟

ابجی خیلی ادم سمیه کلا خدش طالعش

فقط میخوام پیگیرم باشه و پشیمون شه همین

چشممم🥺 ابجی پدر و برادرم خیلی اذیت میکنن کلا دختر ستیزن ازدواج با غریبه هست یا فامیل؟ من استرسم ...

چشمت پرنور و سلامت قشنگم😍🌱

کاملا درک میکنم وضعیتت رو ، منم خیلی محدودیت شدید دارم خیلی اذیتم 

چن سالته گلم؟

کی اون رشتس؟ منظورت آقایی هس ک بالا گفتی؟

ازدواجت با غریبه به احتمال بالا ، و شهر دیگه 

من دلم روشنه برات همه چیز حل میشه قشنگم اصلا به خودت نگرانی نده 

هدوقت استرس و نگرانی سراغت میاد به خودت بگو این افکار و نگرانی هیچ کمکی نمیکنه بهم ، ببین گلم بیشتر نگرانیای ما از مرور گذشته و سپری کردن در آینده میاد درسته حق داریم بهش فکر کنیم بهرحال آیندست همه ی زندگیمون بهش بستست ..ولی حیفه خیلی حیفه از تک تک لحظاااات قشنگ الانت استفاده نشن🦋 توی حال زندگی کردن باعث میشه نگران فردات نباشی ، امروزو پر از آرامش سپری کن خدا خودش فردا رو برات خیلی خیلی قشنگ تر میسازه🤍

مشکلات الان همه برای رشدتت هستن😍قول میدم روزای خوب تو راهن پس کم کم نگرانی هاتو بذار زمین و یک نفس عمیق بکش و با خودت تکرار کن : روزهای خوب میاد ، و من از پس همه چیز برخواهم آمد .باور کن قدرت کلمات خیلی بالاست همینکه باور کنی معجزش به زندگیت راه پیدا میکنه🌱

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

چشمت پرنور و سلامت قشنگم😍🌱 کاملا درک میکنم وضعیتت رو ، منم خیلی محدودیت شدید دارم خیلی اذیتم  ...

خیلیی خوشحال شدم🥺❤️

چشم رو چشم

چقدر انرژی مثبت داری ابجیی دستت درد نکنه

اره واقعا افکار بیهوده ان درست میگی.قربونت بشم

دقیقا این حالات رو دارم راستی خودت بهتر شدی؟

قربونت برم سعی کن کمترش کنی ، برای سلامتیت واقعا خوب نیس

من کل زندگیم بخاطر این نگرانیا رفت ..دیر فهمیدم ولی میتونستم خیلی بهتر ازشون استفاده کنم

من وضعیتم ثبات نداره یه روز خوبم یروز نه ، سعی کردم بپذیرم و باهاش کنار بیام خدا بخواد حل میشه ان شاءالله

چشمت پرنور و سلامت قشنگم😍🌱 کاملا درک میکنم وضعیتت رو ، منم خیلی محدودیت شدید دارم خیلی اذیتم  ...

ببین من دارم برا نهایی میخونم

ینی از امشب خب

یماهع وقته

بعد یکی همجا حرفش برو داره طرف

میگم بنظرت اوکیش میکنه برام اون رشته و دانشگاه رو؟

دندون پزشکی تبریز

قربونت برم سعی کن کمترش کنی ، برای سلامتیت واقعا خوب نیس من کل زندگیم بخاطر این نگرانیا رفت ..دیر ف ...

ایشالله خوب میشه همچی

بنظرت بخاطر فکر کردن حس شیشم اینا نیس؟..شاید دعا گرفتن برات

ببین یکی گفت این پسر کلا نحسه هم خدش هم زندگیش کلی زجر کشیده و سمه

باز میاد چون بهتر تو توکل عمرش پیدا نمیکنه

اینو حست گفت آبجی؟ ببین تنوع طلبه و الان با دخترای دیگس؟ آبجی خیلی اذیتم کرد نمیدونی زندگیم عوض شد ...

آره قشنگم 

الان فکرمیکنم تنها باشه به قول خودت حسش موقت نمیدونه چی میخواد چی نه یه بلاتکلیفی میبینم ازش ، اگر هم وارد رابطه ای بشه تکرار میشه و دوام نداره 

الهی عزیزم ..چقدر این عشق ها درد دارن ..

مطمئن باش کارمایی هست ..حتما میده 

دوباره کی پیام میده؟ ابجی خیلی ادم سمیه کلا خدش طالعش فقط میخوام پیگیرم باشه و پشیمون شه همین

اره دورش انرژی منفی بالاس

الانم یه پشیمونی تو دلش هس

خیلیی خوشحال شدم🥺❤️ چشم رو چشم چقدر انرژی مثبت داری ابجیی دستت درد نکنه اره واقعا افکار بیهوده ا ...

قربونت عزیزمم میدونستی لبخندت خیلی قشنگه؟ الهی که دلت همیشه شاااد باشه😍😍🤍🌱

عزیزمییی لطف داری گلی کاری نکردم 

اره درسته ، این افکار واقعا حال آدمو بد میکنن .خدانکنه سلامت باشی  قشنگم😍😘

اره دورش انرژی منفی بالاس الانم یه پشیمونی تو دلش هس

ببین یشب گریه کردم گفتم خدایا خیلی نگرانم فقط تورو دارم

خواب دیدم با ی پسر خیلی خوشگل 

مرد

تو ماشینم زل زده بود بهم بو عطرش و...

بعد پیاده شدم 

خیلی حس خوبی داشت

منم از سرکار اومده بودم ینی همون شغلی ک میخوام🙂

ایشالله تاوان بده هیچوقت نمیبخشمش🫠

ان شاءالله که میده 

بهترین انتقام شاد بودن و زندگی کردنه 🤍💫