2777
2789
نگران نباش خدا بزرگه توکل بر خدا ولی این طب سنتی هم که گفتم حتما برو اگه دسترسی داری و ورزش رو رها ن ...

چشم عزیزم مرسی از محبتت❤️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اگه میتونی بری قم، یه خانم طب اسلامی هست خیلی کارش خوبه، با بادکش و طب سوزنی تنبلی رو درمان میکنه، ا ...

مرسی ازت 

خدا خیرت بده❤️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینشالله برکت جدم هرچه دلت مخوادخدابدتت

الهی آمین 

خیلی خیلی ممنونم🥺❤️

قربونت، منم تنبلی تخمدان داشتم الان بچه ام ۷ ماهشه و خوابیده. ورزش کن و توکل کن به خدا، من ۹۷ ازدوا ...

عزیزمممم خدا حفظش کنه

میشه بگی چ کارایی کردی؟چ داروهای مصرف کردی؟

عزیزمممم خدا حفظش کنه میشه بگی چ کارایی کردی؟چ داروهای مصرف کردی؟

ورزش کردم، یه دوره ورزشی تهیه کردم از اینستاگرام، رژیم کم کربوهیدرات گرفتم، وزن کم کردم ۱۰ کیلو تو ۶ ماه. خوراکی های فصول هورمونی رو رعایت کردم، سیدسایکلینگ  رو رعایت کردم. پریود هام عادی شد و خونریزی طبیعی پیدا کردم، قبلا کوتاه بود درحد ۳ روز تموم میشد کامل، آخرین بار ۶ روز طول کشید و خون از حالت قهوه ای به قرمز تغییر رنگ داد. ماه بعد باردار شدم، و حقیقتش اصلا فکر نمیکردم ، نه که نخوام ها ولی بی برنامه و خدا خواسته بود.

ورزش کردم، یه دوره ورزشی تهیه کردم از اینستاگرام، رژیم کم کربوهیدرات گرفتم، وزن کم کردم ۱۰ کیلو تو ۶ ...

مرسی عزیزم 😘 

مرسی عزیزم 😘 

قربونت، انشاالله دامنت سبز باشه گلم،از طرف یه تازه مادر میگم، بچه داری واقعااا سخته، تازه من خیلی آسون گیر هستم اما خستگی عجیبی داره،از این روزات استفاده کن و آرامش داشته باش و استراحت کن و به خودت برس

قربونت، انشاالله دامنت سبز باشه گلم،از طرف یه تازه مادر میگم، بچه داری واقعااا سخته، تازه من خیلی آس ...

می‌دونم سختیاشو تو شرایطش بودم،ان شالله خدا بچتو برات حفظ کنه،من بیشتر تنبلی برام زجر آوره💔

تنبلی فقط با تغییر پایدار سبک زندگی درمان میشه

شغل جالبی ندارم 

هر کاری کنم ب علت شبکاری خوابم بهم ریختس...