2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات صلوات فرستادم و حمد خوندم

انشاالله اگه خدا بخواد باردار میشی عزیزم❤️

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
من برای شما و شما برای من دعا کن ان شا الله به زودی دامنت سبز بشه

چشم

ان شالله این ماه مثبت باشه و دامنت سبز بشه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

حتما ولی زیر نظر دکتر بری جواب میگیری دکتر زنان خوب اگ دور و بر قرچک ورامین هستی بهت ی عالییییی مع ...

رفتم 

تنبلی دارم ی سری دارو داد گفت برو اقدام کن 

متاسفانه اونطرفا نیستم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

برات صلوات فرستادم و حمد خوندم انشاالله اگه خدا بخواد باردار میشی عزیزم❤️

وای مرسی🥹

استرس ندارم ولی احساس خالی بودن جای ی بچه تو بغلم دارم 

حس میکنم گمشده منه

رفتم  تنبلی دارم ی سری دارو داد گفت برو اقدام کن  متاسفانه اونطرفا نیستم

عزیزم ورزش رو دست کم نگیر خیلی عالیه ورزش مداوم مثل پیاده روی روزی نیم ساعت و در کنارش حتما از طب سنتی کمک بگیر ارتباطت رو هم با خدا قوی کن قرآن بخون و ذکر بگو مطمئن باش جواب میگیری ان شاءالله 

فاروس:فانوس دریایی😊
عزیزم ورزش رو دست کم نگیر خیلی عالیه ورزش مداوم مثل پیاده روی روزی نیم ساعت و در کنارش حتما از طب سن ...

مرسی عزیزم 

آره ورزش و تحرک رو دارم 

از چیزای دیگه هم رعایت میکنم 

خواهش میکنم برام دعا کن🥺

حس میکنم بغلم خالیه 

باید با اون وجود گرم و کوچیکش پرش کنه🥺

رفتم  تنبلی دارم ی سری دارو داد گفت برو اقدام کن  متاسفانه اونطرفا نیستم

عزیزم منم تنبلی داشتم ب همراه کیست و عفونت ولی چون این طرف نیستی تجربمو میگم ک استفاده کنی

اول قرص آپو متفورمین بخور هر ۱۲ ساعت نصف ک تخمک گذاری کنی ب همراه دگزا۰.۵ ک تنبلی تخمدانت بره

یک ماه استفاده کن و بعدش شب ۱۴ و ۱۵ از اول پریودت میگذره اقدام کن ک روز تخمک گذاریته انشالا جواب میگیری

من در غرض ۱ ماه جواب گرفتم و ۵ روز پیش سونو دادم و تو سونوگرافی نوشته بود فولیکول غالب دارم یعنی تخمک برای بارداری دارم و اقدام کردم ۲ شب و الان منتظرم جواب بگیرم

انشاالله ت هم جواب میگیری

رژیم تعیین جنسیت هم از دکترم گرفتم میتونی تو تاپیکام ببینی خواستی استفاده کنی

قرص ویتامین ایی هم خیلی خویه برای زن و مرد ک میخوان اقدام کنن ی ماه ب همراه اون قرصایی ک دادم بخور هم خودت هم شوهرت شبی یکی

جان منی❤️
مرسی عزیزم  آره ورزش و تحرک رو دارم  از چیزای دیگه هم رعایت میکنم  خواهش میکنم برا ...

نگران نباش خدا بزرگه توکل بر خدا ولی این طب سنتی هم که گفتم حتما برو اگه دسترسی داری و ورزش رو رها نکن

فاروس:فانوس دریایی😊
وای مرسی🥹 استرس ندارم ولی احساس خالی بودن جای ی بچه تو بغلم دارم  حس میکنم گمشده منه

اگه میتونی بری قم، یه خانم طب اسلامی هست خیلی کارش خوبه، با بادکش و طب سوزنی تنبلی رو درمان میکنه، اینستا بزن happily be woman من خودم یکسال رعایت کردم دستوراتش رو باردار شدم . دنیا جعفری اسم صاحب پیج اینستاس، و کتاب هم داره الان میتونی تو نمایشگاه سفارش بدی اینترنتی برات بیاد، معجزه اس

وای مرسی🥹 استرس ندارم ولی احساس خالی بودن جای ی بچه تو بغلم دارم  حس میکنم گمشده منه

الهیی 🥺❤️

عزیزم به حق این روز جمعه مبارک صد مرتبه صلوات بفرست و صد مرتبه حمد بخون 

سوره کهف،الرحمن،صافات،هود،نساء،مومنین و احقاف هم بخون

انشالله حاجت روا بشی عزیزم❤️❤️

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
عزیزم منم تنبلی داشتم ب همراه کیست و عفونت ولی چون این طرف نیستی تجربمو میگم ک استفاده کنی اول ق ...

مرسی عزیزم 🥹❤️ان شالله بیبی این ماهت مثبت باشه و ب سلامتی بغلش کنی