2777
2789
عنوان

بابام.....

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 39 پست
هر کاری هم کرده باشه همه روانشناسا معتقدن حتی ادای زدنم نباید در بیارید و این غلطه که میزنن شما خودت ...

منم دقیقا حرفم همین بودا!

ولی خب کسی که از نظر روانی مشکل داشته باشه اینکارو میکنه 

اما بی دلیل دیگه نوبرشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمی‌دونستم که خانواده ها اینجوری بهم میگن  ما اگه بهم بگیم احمق یا بیشعور مامان بابام دعوامون ...

آفرین به پدر مادرت حالا نیاز نبود بکشی به رخ استارتر   

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
نمی‌دونستم که خانواده ها اینجوری بهم میگن  ما اگه بهم بگیم احمق یا بیشعور مامان بابام دعوامون ...

لطفاً منو ببخش اگه ناراحتت کردم واقعا منظوری نداشتم 💐🌼

امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی 💐🌻

لطفاً منو ببخش اگه ناراحتت کردم واقعا منظوری نداشتم 💐🌼 امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی 💐🌻

میشه اگه دیدی جوابم رو بدین 

من تا الان نگرانم نکنه دلتون رو شکسته باشم 

واقعاً منظوری نداشتم متاسفم امیدوارم منو ببخشی اگه ناراحت کردم 💐🌻✨

منتظر هستم بازم عذر می خوام🌼☘️

میشه اگه دیدی جوابم رو بدین  من تا الان نگرانم نکنه دلتون رو شکسته باشم  واقعاً منظوری ن ...

میشه جواب بدین لطفاً 

من واقعاً نگرانم  نکنه دلتون رو شکسته باشم 

با گفتن این حرف که ما اجازه حرف بد زدن ندارین 

لطفاً جواب بدید 

بگو دروغه

بگو شوخی کردم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬