مامانم یهو اومد سمتم بهم گفت هرزه چرا شوهر نمیکنی گم شی بری از اینجا از ما راحت شیم چون دیشب متوجه شد زخم معده دارم اینا این کارا رو کرد یه جوری جیغ کشید که فقط خدا میدونه یهو بابام اومد خونه جلو بابام زد زیر گریه که دخترت منو زده اینا بعد بابام وسایلمو پرت کرد از پنجره پایین گفت لباستو بپوش از خونه ای من گم شو بیرون حرومزاده ای فاحشه حالا چیکارکنم؟
دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نمیدونستم که خانواده ها اینجوری بهم میگن ما اگه بهم بگیم احمق یا بیشعور مامان بابام دعوامون ...
آفرین به پدر مادرت حالا نیاز نبود بکشی به رخ استارتر
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬