2777
2789
عنوان

بابام.....

773 بازدید | 39 پست

مامانم یهو اومد سمتم بهم گفت هرزه چرا شوهر نمیکنی گم شی بری از اینجا از ما راحت شیم چون دیشب متوجه شد زخم معده دارم اینا این کارا رو کرد یه جوری جیغ کشید که فقط خدا میدونه یهو بابام اومد خونه جلو بابام زد زیر گریه که دخترت منو زده اینا بعد بابام وسایلمو پرت کرد از پنجره پایین گفت لباستو بپوش از خونه ای من گم شو بیرون حرومزاده ای فاحشه حالا چیکارکنم؟

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خاک تو سر مامانت چرا اینجوری کرد 

نمیدونم مریضه ازش حالم بهم خورد

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان خودتونه؟؟

بله متأسفانه 

خدایی راسته ؟؟  بخاطر زخم معده اینجوری باهات رفتار کردن ؟

آره راسته آره بخاطر زخم معده اینکاروکردن

کاش میگفتی خودتم چیکار کردی 

کاری نکردم چون میدونستم این پیاز داغشو زیاد میکنه فقط نگاش کردم بعد که رفت به بابام گفت این منو زده اینا