خانما من یک روز قبل موعد بی بی چکم هاله داشت حالا کمر درد و تیر کشیدن زیر شکم و رون پای چپم رگش داره پاره میشه خیلی درد میکنه سینه هام پر رگ شده میشه بارداری
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدای تو عزیز دلم میشه برای همین روند پام درد میکنه
قربونت. آره گرفتگی عضلات یکی دیگه از علائمشه. من کنار پاشنه ی پام گرفت اوایل. بعد دستم. خیلی دردناک بود
فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
منم همینطوره دعا کن برام از امام حسین بخواه بهم بده یکی از فرشته هاشو
ان شاءالله سالم و سلامت بغلش میگیری. فردا صبح هم برای اطمینان برو آزمایش بعد بهداشت و زیر نظر متخصصم جدا. دوماهگی برای تشکیل قلب و سونو برو. سعی کن استراحت کنی
فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دورتون چن روزه هس و پریودتون من دورم ۳۱ روزه شیش روز هم پریودیم تخمک گذاریمو نم ...
منم همین حدودا هستم عزیز فکر میکنم حداقل ۱۴روز باید از قاعدگیم بگذره تا تخمک گزاریم بشه ولی یکبار یک هفته بعد پاک شدنم رفتم سونو گفت همه تخمک هات آزاد شده