2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا شرایط طلاق نداری کسی پشتت نیست و...

طلاق رسمی نگیر

بگو خونه جدا بگیره واسه خودت و بچه هات 

چون دوتا بچه داری احتمال کار کردنت سخته چوون کسی پشت نیست و احتمال ازدواجتم پایینه

بشین بچه ها رو بزرگ کن و برای خودت جیزی جمع کن و دیگه کامل بدون سند و امضا جدا شو

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

من نمیدونم ما رو چی فرض میکنین ک تایپیک میزنین بعد میگین بنام خدا همسرم ض داره برید تایپیکای قبلمو بخونین

مگه بقیه علاف جنابعالب هستن

ب ما چ 

خودت برو بخون برا خودت راهکار بپیج وقتی ذره ای برای مخاطب احترام قائل نمیشی

وای چه بد. اول ازدواج کردی بعد بچه دار شدی تازه ازش شناخت پیدا کردی؟

خب چیشد که متوجه شدی هیزه؟ مگه چیکار کرده؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
اونجوری نمیزاره میگه اسم من روت باشه بری گوه خوری؟

برو مشاوره، بعد یه شغلی پیدا کن و سعی کن مشغول باشی و کمتر فکر و خیال کنی. به این فکر نکن که الان شوهرت خیانت میکنه و فلان این فکرها عین خوره هست. 

واین نیز بگذرد....

من نمیدونم ما رو چی فرض میکنین ک تایپیک میزنین بعد میگین بنام خدا همسرم ض داره برید تایپیکای قبلمو ب ...

من حالم همینجوری خوب نیست چرا انقدر بد برخورد میکنید میگم ضعف جنس مخالف داره یعنی هیزه پاش ملرزه زن میبینه

منم سه تا بچه دارم ، میخوام جدا بشم ، بچه هام پیش پدرشونن ، پدرم پشتمه برام پراید خریده ، خودم دارم ...

میشه تجربت رو به من بگی؟ مثلا چه مشکلاتی داشتی که داری طلاق میگیری؟ من چه معیار هایی داشته باشم؟

مجردم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
اره هیزه 

خیلی سخته گفتنش

ولی بشین و زندگیتو کن

اینو در نظر بگیر طلاق میگیری با دوتا بچه،تمام مسئولیت زندگی می افته گردنت،مریضی شون،لباسها و خورد و خوراک و گردش و ...باید به تنهایی همه کارشونو انجام بدی

به همسرت به چشم حمال و نوکر خونت نگاه کن

در مورد رابطه هم،مراقبت کن مریضی نگیری