2777
2789
میشه تجربت رو به من بگی؟ مثلا چه مشکلاتی داشتی که داری طلاق میگیری؟ من چه معیار هایی داشته باشم؟ مج ...

والا تا زیر سقف نرید نمیشه شناخت طرفتو ، من ۱۵ سال زندگی کردم ، با همه چی ساختم ، تند و عصبی بود ، مادری بود ، ولی ۳ ساله فهمیدم خیانت کرده. پشیمونم نیست و میگه ناراحتی برو مهریه هم ببخش ، اصلا یه آدم دیگه شد ، بعد از سه سال جنگ اعصاب دیگه نتونستم بچه ها رو گذاشتم و اومدم

من نمیدونم ما رو چی فرض میکنین ک تایپیک میزنین بعد میگین بنام خدا همسرم ض داره برید تایپیکای قبلمو ب ...

خب راس میگی تووو هر تاپیگیش میری میگه تاپیک قبلیمو بخون،بخدا ک مریضن

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته گفتنش ولی بشین و زندگیتو کن اینو در نظر بگیر طلاق میگیری با دوتا بچه،تمام مسئولیت زندگی ...

از این حرفا خیلیا بهم میزدن ، ولی در صورتی امکانش هست که طرف یکم آزادی بهت بده ، تصور کن همش تو خونه ای به عنوان زن و مادر دلت میخواد بری تفریح شده کوچک با شوهرت بری خرید ، چمیدونم برای خونه خرید کنی وسیله جدید بخری اصلا هیچ وقتی برات نذاره ، پولتم درست نده ، و خودتم بخوای مستقل بشی نذاره بگه کارت نباشه فقط بشین بچه هاتو بزرگ کن ، و فکر کن من مردم نیستم ، بعد قربون صدقه ی یکی دیگه بره ، میشه ؟؟؟؟؟من نتونستم گذاشتم و رفتم گفتم حالا بشین بچه بزرگ کن

۳بار خیانت کرده رفتاراشو دیدم که میگم 

رفتار هاش چطوریه؟ میشه توضیح بدی؟ مثلا به خانوما خیره میشه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری