2777
2789
عنوان

کراش زدم.

599 بازدید | 56 پست

از یه مرد خوشم اومده و همش توی فکرمه 

من اگه رو یکی کراش بزنم فوقش یه ماه به فکرشم دیگه ازش بدم میاد ولی این یچیز دیگس 

اینم بگم که ۳۰ سالشه شایدم بیشتر دقیق نمیدونم قدش بلنده، خوشتیپ، صداش ، قیافش شبیه سلبریتی‌هاست

چطوری از فکرش درام چکار کنم بنظرتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این تعریفی که کردی منم روش کراش زدم

🤣🤣🤣🤣

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

آیدیشو بده من باهاش دوست شم اینطوری به جای کراش زدن رو اون از من متنفر میشی ، همین خودش تبدیل به یه چیز جدید واسه فکر کردن بهش میشه و خیلی حواست سمتش نمیره . 

🙏🏻

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه فیلمی چیزی ببینین ک توش پر مردای کراش باشه یادت میره کلا مثلرفیلم های کره چینی

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

اگر میتونی بهش پیشنهاد بده میدونم شاید اینجا بگن در معرض دیدش قرار بگیر خودش پیشنهاد بده ولی من مخالفم و از لحاظ روانشناسی هم این درسته که تو اگر خوشت بیاد باید پیشنهاد بدی ولی باید منتظر شنیدن جواب منفی هم داشته باشید

2790
2778
2791
2779
2792