بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب الان مشکل اینه طرف ۱۲ سالشه ازدواج میکنه الان همسنای من همشون ده بار رل عوض کردن و رابطه دارن 😐
عزیزم برای خودت زندگی کن نه دیگران ،افتخار ندارم که اینکارا بجای مقایسه خودت با اونهمه همسن و سالات فقط کسی رو الگوی خودت قرار بده که تو زندگیش هدف داره و برا رسیدنش از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه نه دوست و اطرافیان همسنای کودک همسر و بلانسبت پالون عوض کن 😕
همه میگن یاعلی و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم سراغ مشکل بعدی من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑 اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من
میدونم اینکارا عاقبتی نداره ولی منم باید یه حرکتی بزنم ولی تا مطمعن نشدم ادم خوبی نیس از فکرش در میا ...
حدس منم همین بود چون میدونم نمیتونی از کنارش رد بشی و حرکتی نزنی ولی بیشتر مواظب باش اون پسره تقریبا نزدیک سن منه و میتونم حدس بزنم در مورد یه دختر ۱۸ ساله چه فکر میکنه ☺️