2821
2789
عنوان

کراش زدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 56 پست
تورو میشناسه ؟ همیشه میری مغاژش؟ بهش پیام بده ببیتم چی میگه فوقش گفت زن دارم دیگه نمیری مغازش 

مغازش نمیرم که

مغازش کنار خونه مامانبزرگمه هر روز دم در میبینمش

اونم فکر کنم یه حسایی داره ولی نمیگه

مغازش نمیرم که مغازش کنار خونه مامانبزرگمه هر روز دم در میبینمش اونم فکر کنم یه حسایی داره ولی نمی ...

اگه همیشه تو فکرشی یه حرکتی بزن ، شاید اونم منتظر حرکتی از توعه

پسرام یعنی خود خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان مشکل اینه طرف ۱۲ سالشه ازدواج میکنه الان همسنای من همشون ده بار رل عوض کردن و رابطه دارن 😐

عزیزم برای خودت زندگی کن نه دیگران ،افتخار ندارم که اینکارا بجای مقایسه خودت با اونهمه همسن و سالات فقط کسی رو الگوی خودت قرار بده که تو زندگیش هدف داره و برا رسیدنش از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه نه دوست و اطرافیان همسنای کودک همسر و بلانسبت پالون عوض کن 😕

پسر خوب دهه شصتی ☺️
عزیزم برای خودت زندگی کن نه دیگران ،افتخار ندارم که اینکارا بجای مقایسه خودت با اونهمه همسن و سالات ...

میدونم عزیزم چی میگی 

هدفم دارم و برای رسیدن بهش تلاش میکنم 

فقط خواستم نظر شما رو بپرسم وگرنه ازینکارا و رل و اینچیزا خوشم نمیاد و تا الان نداشتم..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه چراا داش ک بد نیست الان خوذمم میکنن🤣🤣🤣

اره بخدا چیز بدی نبود ولی خو تعلیقم‌ کرد دیه 🥲😂

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
میدونم عزیزم چی میگی  هدفم دارم و برای رسیدن بهش تلاش میکنم  فقط خواستم نظر شما رو بپرسم ...

آفرین 👌 اینجور کارا فقط ارزش ادمو میاره پایین اونم دختر که هرگز نباید خودشو بازیچه دست دیگران قرار بده و مثل خیلیای دیگه خدایی نکرده خودشو بدبخت کنه 🙂

پسر خوب دهه شصتی ☺️
آفرین 👌 اینجور کارا فقط ارزش ادمو میاره پایین اونم دختر که هرگز نباید خودشو بازیچه دست دیگران قرار ...

میدونم اینکارا عاقبتی نداره ولی منم باید یه حرکتی بزنم ولی تا مطمعن نشدم ادم خوبی نیس از فکرش در میام 

میدونم اینکارا عاقبتی نداره ولی منم باید یه حرکتی بزنم ولی تا مطمعن نشدم ادم خوبی نیس از فکرش در میا ...

حدس منم همین بود چون می‌دونم نمیتونی از کنارش رد بشی و حرکتی نزنی ولی بیشتر مواظب باش اون پسره تقریبا نزدیک سن منه و میتونم حدس بزنم در مورد یه دختر ۱۸ ساله چه فکر می‌کنه ☺️

پسر خوب دهه شصتی ☺️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز