2821
2789
عنوان

کراش زدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 56 پست
اگر میتونی بهش پیشنهاد بده میدونم شاید اینجا بگن در معرض دیدش قرار بگیر خودش پیشنهاد بده ولی من مخال ...

اجی علاقه نداره ک اعتراف کنه فقط کراش زده ی چند روز نشد چند هفته دیه فراموش میکنه 

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جالب اینجاس من تو عمرم نه رل زدم نه کراش بعد این خیلی به دلم نشسته عجیبه

منم رو ی پسر ک ۸ سال ازم بررگتره و وقتی بچه بودم دم درشون همیشه نگام میکرد علاقه پیدا کردم برا اولین بار از ۱۲ سالگی ۶ سال میگذره هنوز از ذهنم پاک نشده 

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
کراش هم یعنی علاقه...

کراش یعنی ی دوس داشتن زودگذر اگه ادامه پیدا کنه میشه عشق یکطرفه

مغازه داره ایندفعه که رفتم اونجا شمارشو برمیدارم بهش مستقیم بگم کراشم روت یا چی؟ 🤣

متونی از یه طریق به بهانه پیگیری درباره جنس ها شمارشو بگیری بعد بهش پیام بدی پیشنهاد بدی البته نظرم اینه اول باهاش قرار بزاری حضوری حرف اصلیو بزنی

دقیقا چند ساله روش کراش زدم بدجور

خب یه نخ بده بهش اگه گرفت ک تمومه‌ اگه نگرفت یعنی دلش جای دیگس

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792